Zaostala utakmica

Plemići bez Bilbije i Sabljića po pobjedu nad Posušjem

HŠK Zrinjski mora nadoknaditi četiri zaostale utakmice iz Premijer lige, a prva je, logično, iz prvog kola.
Sport / Nogomet | 12. 09. 2023. u 11:29 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni prvak nadoknadit će četiri prvenstvene utakmice iz dosadašnjeg dijela sezone, a prvu će odraditi u srijedu.

Bit će to utakmica iz prvog kola, a problem za Plemiće je u tome što su termin dogovorili odmah po završetku prvenstvene stanke, pa će biti bez svog najboljeg igrača.

"Imamo problema jedino zbog izostanaka reprezentativaca. Bilbija je igrao na Islandu, i čestitam mu na dobrim igrama u obje utakmice, ali neće biti spreman za srijedu. Sabljić ima večeras utakmicu za mladu reprezentaciju i on sigurno neće biti u konkurenciji. Ostali su manje-više spremni", poručio je trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić.

Šef struke Zrinjskog biranim riječima je govorio o protivniku za kojeg smatra da je puno jači u odnosu na prošlu sezonu kada su Plemići dobili sve tri utakmice, uz gol razliku 8:0.

"Čeka nas zahtjevna utakmica protiv ekipe koja je dosta jača nego prošle godine. Svi novopridošli igrači, Joao Eric, Vrgoč, naši bivši igrači Mandić i Kamenar... sve to govori da se radi o protivniku koji ima kvalitetu. Čvrsti su, znaju što hoće, ali nadam se da ćemo dati maksimum, a naš maksimum dovoljan je za pobjedu", dodao je Rendulić.
 
 
Trener prvaka BiH komentirao je i dolazak Antona Maglice s kojim je Zrinjski završio prijelazni rok.
 
"Svi koji su došli imaju kvalitetu, ali objektivno svi su van ritma. I Maglica je zadnju utakmicu igrao prije četiri i pol mjeseca. Njega na nešto ozbiljnijem nivou očekujem za nekih mjesec i pol", zaključio je Rendulić.
 
HŠK Zrinjski i HŠK Posušje igrat će u srijedu u 18 i 30, a prijenos je na Arena Sport TV.
Kopirati
Drag cursor here to close