Porazio bivši klub

Karačić: Najbolje poluvrijeme otkako sam u Posušju

Trener Posušja Branko Karačić skinuo je najvrjedniji "skalp" otkako je došao u Posušje. Njegova momčad pobijedila je HŠK Zrinjski i to u Mostaru.
Sport / Nogomet | 13. 09. 2023. u 20:35 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Bivši trener Zrinjskog Branko Karačić došao je u Mostar kazavši kako je njegova momčad oslabljena, ali to im očito nije smetalo. Zahvaljujući briljantnom prvom dijelu, nakon kojeg su vodili s 1:0, Posušani su došli do pobjede na terenu aktualnog prvaka.

Na kraju su morali igrati pola sata s igračem manje, ali izdržali su i slavlili veliku pobjedu.

"Znali smo da nisu u bajnoj formi, ali i mi nismo bili u bajnoj situaciji. Bili smo bez prvog vratara, bez Lučića, ali znali smo da se možemo oduprijeti. Istina je da Zrinjski nije u dobroj formi, ali godinama su najbolji klub u Premijer ligi. Prvih 35 minuta je možda i najbolje otkako sam trener u HŠK Posušje. Tada smo trebali i riješiti utakmicu, ali kada ne realiziraš svoje prilike naravno da te protivnik može kazniti. Ipak, izdržali smo i igračem manje, pa moji igrači zaslužuju sve čestitke", kazao je Karačić.

Njegova momčad i za vikend ima teško gostovanje i to kod BOrca.

"Igramo s puno samopouzdanja, u ovih šest kola samo smo imali 30 loših minuta protiv Sarajeva, sve ostalo je bilo vrlo kvalitetno. Igrači odlično rade, klub nas prate, navijači također, i u Mostaru smo imali veliku podršku, a onda nas na sve to nagradi jedan ovakav rezultat", dodao je Karačić.

Bljesak.info / Trener Posušja Branko Karačić
 
Kopirati
Drag cursor here to close