Još jedan preokret

Rendulić: Nije lako preokrenuti dvije utakmice u tri dana

"Veseli činjenica da igrači koji su dobili priliku su je iskoristili. Bila je tu nekolicina igrača, neki su startali, neki ušli s klupe", rekao je trener Rendulić po završetku utakmice.
Sport / Nogomet | 25. 09. 2023. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je protiv Željezničara stigao do treće prvenstvene pobjede. GOŠK je vodio, poražen je 3:1, Zvijezda 09 također, završilo je 5:3, ni tim s Grbavice nije bio izuzetak. Željezničar je imao gol prednosti, ali je Zrinjski većim dijelom utakmice bio bolji. Posebno u drugom dijelu. Gol koji je postigao Jakovljević u 78. minuti, ostavio je dovoljno vremena momčadi trenera Rendulića za konačni preokret.

"Mi smo stvorili jako puno prilika, prečka, stativa, a kada zabijete gol i imate dovoljno vremena za situaciju preokrenuti do kraja, onda je to voda na mlin za momčad koja se vraća iz rezultatskog minusa. Na našu radost smo postigli taj gol, pojačali smo pritisak i onda je došao i taj drugi gol", rekao je nakon utakmice trener Krunoslav Rendulić. Rendulić kao i ostatak ekipe nema vremena za predah. Ponedjeljak trening, utorak još jedan, pa put u Tuzlu.

"Moram čestitati igračima, mislim da smo od prve minute dominirali, aktivno tražili pobjedu i na kraju smo nagrađeni za svoj trud, želju, upornost. Nismo gubili glavi kada je Željezničar vodio, jer smo vjerovali kako to možemo preokrenuti. Nije bilo lako, jer Željezničar je dobra momčad, baš kao što nije lako igrati na ovom energetskom nivou dvije utakmice u kratkom razdoblju. Mi smo to uspjeli, dobili smo dvije utakmice u tri dana i to je ono što raduje i veseli. Baš kao što veseli činjenica da igrači koji su dobili priliku su je iskoristili. Bila je tu nekolicina igrača, neki su startali, neki ušli s klupe. Sada se okrećemo narednoj utakmici, u srijedu putujemo u Tuzlu, čeka nas novi protivnik, moramo se regenerirati i pripremiti", zaključio je Rendulić.

Kopirati
Drag cursor here to close