Novi trener

Rendulić: Neki bitni igrači mogli bi napustiti Zrinjski

Sport / Nogomet | 14. 12. 2022. u 12:33 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić preuzeo je mostarsku momčad iz ruku Sergeja Jakirovića, koji je otišao u Rijeku, a prvi trening održat će 9. siječnja.

Rendulić je prilčno dobro upoznat s onim što mu je Jakirović ostavio u nasljedstvo, iako još uvijek nije siguran hoće li ga na prozivci dočekati svi igrači. Gostujući u podcastu Tribina.hr Rendulić je osim o Hrvatskoj govorio i o Zrinjskom, odnosno što ga čeka u redovima prvaka BiH.

"Jakirović je iza sebe ostavio jako dobru momčad. Prošle sezone je suvereno pomeo ligu, a u ovoj ju je ostavio na prvom mjestu. Vidjet ćemo tko će iz te momčadi ostati, tko otići. Postoje naznake da će otići neki bitni igrači, pa ćemo vidjeti u kakvom sastavu ćemo dočekati proljeće", rekao je Rendulić, dodavši kako je dobio jasne ciljeve. 

"Organizacijski je Zrinjski na jako visokom nivou, u Bosni i Hercegovini daleko najbolji klub, to se mora reći, i ambicije su dakako najviše. Cilj je otići na oba fronta, u prvenstvu i kupu, do samog kraja", dodao je Rendulić.

 
Kopirati
Drag cursor here to close