Službena potvrda

Krunoslav Rendulić novi je trener Zrinjskog!

"Novom treneru želimo srdačnu dobrodošlicu te puno sreće i uspjeha na klupi HŠK Zrinjski Mostar!", poručeno je iz kluba.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2022. u 15:07 J.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krunoslav Rendulić i službeno je novi trener HŠK Zrinjski Mostar.

Naime, kako je potvrđeno iz kluba 49-godišnji stručnjak rođen u Vinkovcima novi je šef stručnog stožera prve momčadi.

Iza Rendulića su tri trenerska angažmana na klupama hrvatskih prvoligaša NK Istra 1961, HNK Šibenik i HNK Gorica, a službeno predstavljanje zakazano je danas u 16 sati.

"Novom treneru želimo srdačnu dobrodošlicu te puno sreće i uspjeha na klupi HŠK Zrinjski Mostar!", poručeno je iz kluba.

Podsjetimo, kako je objavio portal Bljesak.info Sergej Jakirović je u utorak sporazumno raskinuo suradnju s HŠK Zrinjski te svoju trenersku karijeru nastavlja u HNK Rijeka.

Omiljeni trener se od navijača i štovatelja kluba oprostio prigodnim pismom i videoporukom.

"Odlazim iz Mostara definiran Zrinjskim i taj duh me neće napustiti dok sam živ. I upravo zato znam da ovo nije zbogom. Do nekog drugog viđenja, Zrinjski će ostati život i više od toga'', poručio je Jakirović.

Službena potvrda o raskidu suradnje stigla je iz mostarskog kluba.

"Sporazumni raskid suradnje je dogovoren nakon obavljenog razgovora u kojem je dosadašnji šef stručnog stožera iskazao želju za odlaskom te nakon potpisanog Sporazuma između HŠK Zrinjski i HNK Rijeka", priopćili su iz HŠK Zrinjski Mostar. 

Video: SPORT CENTAR #5 | SERGEJ JAKIROVIĆ, TRENER KOJI JE IZDOMINIRAO LIGOM
Kopirati
Drag cursor here to close