LASK vodi

Prvo poluvrijeme: Žulj torpedirao Plemiće, Ćuže pogodio vratnicu

Nakon prvog poluvremena LASK u Linzu vodi s 2:0 s dva brza gola Roberta Žulja.
Sport / Nogomet | 24. 08. 2023. u 21:45 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S Konferencijskom ligom "u džepu", HŠK Zrinjski gostuje u Linzu u play-offu za Europsku ligu, a nakon prvog dijela domaći vode s 2:0 golovima Roberta Žulja.
 
Trener Zrinjskog Rendulić je, kako je i najavio, u zadnjoj liniji postavio Mateja Senića i Ivicu Batarela, koji je debitirao u ovoj utakmici, a u veznom redu iznenađujuće je startao Tarik Ramić.
 
 
Upravo je Ramić izgubio loptu blizu svog šesnaesterca, a ona je nakon odbijanja došla do Roberta Žulja koji preciznim udarcem dovodi LASK u vodstvo.
 
Isti igrač pogodio je i u 12. minuti, i to na posve sličan način. Austrijanac koji ima i hrvatsku putovnicu vrlo preciznim udarcem pogodio je tik uz lijevu vratnicu Marićevog gola.
 
Zrinjski je prvi put zaprijetio u 17. minuti, no da su pogodili Malekinušić i Bilbija gol bi bio poništen, jer je sudac ocijenio da je Malekinušić napravio prekršaj.
 
 
U 26. minuti Malekinušić je i zabio, no njegov pogodak je poništen jer je krilni igrač Zrinjskog bio u zaleđu u trenutku kada mu je Bilbija proslijedio loptu.
 
U 38. minuti Zrinjski ima najbolju priliku. Antonio Ivančić uposlio je Marija Ćuže, a ovaj lijevom nogom pogađa desnu vratnicu.
 
Inače, na utakmici na prelijepoj Raiffeisen areni podršku ima i HŠK Zrinjski, jer oko tisuću navijača gostiju daje bučnu podršku prvaku BiH.
Kopirati
Drag cursor here to close