Dvojaki osjećaji

Rendulić: Drugo poluvrijeme je poziv na oprez pred Island

Da je Krunoslavu Renduliću netko prije utakmice ponudio da će dobiti Breidablika s četiri gola razlike vjerojatno bi odmah potpisao, a ovako mu ostaje žal što je Zrinjski donekle vratio Islanđane u život.
Sport / Nogomet | 11. 08. 2023. u 00:05 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krunoslav Rendulić nije nakon utakmice s Breidablikom (6:2) izgledao kao trener momčadi koja je razbila protivnika s četiri gola razlike. Ta dva gola koji su Islanđani zabili u trenutcima kada su bili na podu mu je pomutilo zadovoljstvo.
 
"Sigurno da su dvojaki osjećaji kod mene. Bio sam presretan nakon prvog dijela jer igrači su zaslužili peticu za prvo poluvrijeme, a u drugom smo izgubili s 1:2 i to s igračem više. Drugo poluvrijeme ne može zaslužiti prolaznu ocjenu... Ali kada sve oduzmeš i zbrojiš, možemo biti zadovoljni. Nikome nije lako zabiti šest golova, pogotovo na ovoj razini gdje su sve prvaci svojih država", rekao je Rendulić na konferenciji poslije utakmice te nastavio:
 
"Da nam je netko rekao da ćemo pobijediti s četiri gola razlike sigurno bi prihvatili, međutim kako su se stvari odvijale moglo je biti uvjerljivije. Moramo biti zadovoljni pobjedom, ali drugi dio poziva na oprez. Ozbiljna ekipa ne može si dozvoliti da primi dva gola s igračem više. Idemo s lijepom prednosti, ali da je gotovo, nije", dodao je. 
 
Ne pamtimo kada je Zrinjski izgubio od nekoga s četiri gola razlike i ako se ne desi neko neviđeni potop, mostarski klub bi nakon uzvrata u Islandu trebao osigurati play-off Europske lige, a time osigurati najmanje plasman u Konferencijsku ligu.
 
"Priželjkivali smo da budemo prvi klub iz BiH koji će izboriti plasman u skupine i veliki korak je napravljen. Prvo poluvrijeme dvomeča dobili smo uvjerljivo, sada je ostalo drugo. Bit će nam otežan posao jer se igra na umjetnoj travi, a nemamo iskustva na njoj. No, treba se adaptirati. U svakom slučaju ne idemo se braniti nego aktivnom igrom izboriti prolaz", zaključio je Krunoslav Rendulić.
 
Kopirati
Drag cursor here to close