Premiership

VIDEO I Remi u Londonu, važni bodovi Nottingham Forestu

Očajni trener Fulhama Marco Silva je napravio trostruku izmjenu nakon 33 minute igre. Nije pomoglo. Samo je Adarabioyo ublažio poraz.
Sport / Nogomet | 02. 04. 2024. u 23:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet utakmica je odigrano utorak u Premiershipu, radi se o 31. kolu. Nottingham Forest se bori za opstanak. Tri boda protiv Fulhama su
itekako vrijedna u ovom trenutku. Domaći su odigrali jednu od boljih utakmica ove sezone. Hudson-Odoi, Wood i Gibbs-White su
spakirali tri komada i bacili u očaj trenera Fulhama.

Marco Silva je napravio trostruku izmjenu nakon 33 minute igre. Nije pomoglo. Samo je Adarabioyo ublažio poraz.

Video: Nottingham Forest - Fulham 

.

Newcastle je na svom terenu uhvatio samo bod, propustio je veliku priliku na poprilično jeftin način. Isak je osigurao vodstvo "Svrakama" nakon 15 minuta igre. Činilo se kako gosti idu kući praznih ruku, a onda je na scenu stupio Paul Dummett, igrač s mizernom minutažom ove sezone. Međutim, Eddie Howe ima kadrovskih problema, nedostaju neki igrač, pa je poslao Velšanina na teren.

Ovaj je ničim izazvan odlučio Ashleya Younga zaustaviti pomalo hrvačkim zahvatom u kaznenom prostoru. Tony Harrington nije mogao da ne pokaže na bijelu točku. Calvert-Lewin je siguran i Everton uzima jedna bod.

Istim rezultatom je zaključen duel Burnleya i Wolverhamptona. Oba gola su pala u prvom dijelu. Burnley je vodio zahvaljujući Bruunu Larsenu, dok je Aït-Nouri pogodio za 1:1. Burnleyu u situaciji kakvoj jeste skoro da ovaj bod ništa ne znači. Wolverhampton još uvijek može i u Europu.

Bournemouth je u zlatnoj sredini, siguran nakon "trice" kontra Crystal Palacea. Justin Kluivert je ušao u 64. minuti, gol je isporučio 15 minuta kasnije.

Derbi večeri je bio onaj londonski između West Hama i Tottenhama koji je na kraju zaključen bez pobjednika. Johnson je osigurao vodstvo gostima, vrlo rano nakon samo pet minuta utakmice.

West Ham se vratio brzo, do 20 minute, preko Zoume. Najbolju priliku da West Ham uzme sva tri boda imao je Michael Antonio, ali je napadač Jamajke upropastio zicer.

Video: West Ham - Tottenham 
Kopirati
Drag cursor here to close