70 godina ponosa

Remi Širokog i Dinama u rođendanskoj utakmici, veliki oproštaj Wagnera

Klub s Pecare utakmicom protiv Dinama proslavio je 70. rođendan, a ujedno je ovo bio službeni Wagnerov oproštaj od plavo-bijelog dresa.
Sport / Nogomet | 17. 11. 2018. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg i Dinamo remizirali su (1:1) u prijateljskoj humanitarnoj utakmici odigranoj pred 5.000 gledatelja na stadionu Pecara povodom 70. rođendana ''plavo-bijelih''.

Ova utakmica ujedno je bila i službeni oproštaj najboljeg igrača i strijelca u povijesti Širokog Brijega i Premijer lige BiH legendarnog Brazilca Wagnera Santosa Laga.

Foto: Bljesak.info / 70 godina ponosa: NK Široki Brijeg - GNK Dinamo

Wagner je simbolički izašao u 15. minuti utakmice jer je na dresu nosio i proslavio broj 15. Gledatelji na Pecari ispratili su ga velikim ovacijama. Wagner je kao kapetan posljednji put predvodio Široki Brijeg, a zajedno s njim su na teren izašli njegova supruga i djeca noseći transparent s natpisom ''Hvala''. 

Foto: Bljesak.info / 70 godina ponosa: NK Široki Brijeg - GNK Dinamo (Wagner Santos Lago)

Prije početka utakmice predsjednik NK Široki Brijeg i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević uručio je Wagneru uokviren dres s brojem 15 te prigodne poklone nakon čega je kapetan Dinama Danijel Zagorac šefu Omladinske škole Širokog Brijega Toniju Karačiću uručio 50 lopti kao poklon zagrebačkih ''Modri''.

Bivši igrač Širokog Brijega Luka Menalo doveo je goste u vodstvo u 9. minuti. Menalo je pogodio glavom nakon ubačaja, a pogodak nije proslavio.

Na 1:1 u 15. minuti izjednačio je Luka Begonja.

Do kraja susreta treneri Goce Sedloski i Nenad Bjelica izrotirali su momčad i dali priliku svim igračima.

Kopirati
Drag cursor here to close