Široki Brijeg

Navijači se družili s legendarnim Wagnerom od kojeg su dobili poklon za pamćenje

Bivši kapetan Širokog Brijega, najbolji strijelac i igrač u povijesti kluba i Premijer lige BiH svih vremena navijačima je dijelio svoje potpisane autogram karte.
Sport / Nogomet | 16. 11. 2018. u 18:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni Brazilac Wagner Santos Lago (40) družio se u petak s navijačima u Fan shopu Nogometnog kluba Široki Brijeg.

Bivši kapetan Širokog Brijega, najbolji strijelac i igrač u povijesti kluba i Premijer lige BiH svih vremena navijačima je dijelio svoje potpisane autogram karte.

Naravno, nije izostalo ni fotografiranje te potpisivanje raznih rekvizita poput dresova, lopti, šalova i slično. Navijači su bili oduševljeni što su imali priliku od širokobriješkog Brazilca dobiti unikatni poklon za pamćenje.

Dan uoči svog službenog oproštaja od plavo-bijelog dresa Wagner je za Bljesak.info izjavio: ''Hvala svim navijačima koji su došli na druženje, a posebno mi je drago što je bilo puno djece. Još jednom hvala svima na podršci koju sam dobivao svih ovih godina i pozivam sve navijače da dođu u subotu na Pecaru kako bi na utakmici protiv Dinama zajedno proslavili 70. rođendan NK Široki Brijeg. Iako sam već odigrao svoju posljednju službenu utakmicu za Široki, ovaj službeni oproštaj će mi biti također jako emotivan jer znam da ću posljednji put istrčati na Pecari u dresu Širokog''.

Podsjećamo, u subotu, 17. studenog, u 13:00 sati na punoj Pecari Široki Brijeg i Dinamo odigrat će prijateljsku humanitarnu utakmicu povodom 70. rođendana ''Plavo-bijelih'' koja će ujedno biti službeni Wagnerov oproštaj.

Kopirati
Drag cursor here to close