Uoči utakmice sa Širokim Brijegom

Nogometaši Dinama odradili trening na Pecari

''Modri'' su na Pecari odradili trening uoči prijateljske utakmice sa Širokim Brijegom.
Sport / Nogomet | 16. 11. 2018. u 21:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši zagrebačkog Dinama odradili su u petak navečer trening na stadionu Pecara u Širokom Brijegu, dan uoči prijateljske utakmice sa Širokim kojom će se obilježiti 70. rođendan kluba te službeni Wagnerov oproštaj.

Trening je bio otvorenog tipa, a ''Modre'' je s tribina pratilo stotinjak gledatelja.

Višestruki prvak Hrvatske i sudionik Europske lige u Široki Brijeg je stigao bez svojih reprezentativaca, no trener Bjelica iskoristit će tu priliku kako bi dao priliku igračima s manjom minutažom.

''Probat ćemo igrače koji u zadnje vrijeme nisu puno igrali. Nismo došli u kompletnom sastavu jer imamo puno reprezentativaca tako da će priliku dobiti oni koji su u zadnje vrijeme manje igrali. Kao i svaku utakmicu, želimo se dobro prezentirati i pobijediti'', izjavio je za Bljesak.info trener Dinama Nenad Bjelica.

S druge strane u subotu ga na klupi domaćih očekuje bivši igrač ''Modrih'' Goce Sedloski za čiji rad na Pecari Bjelica ima samo riječi hvale.

Foto: Bljesak.info / Nogometaši Dinama odradili trening na Pecari (Nenad Bjelica)

''Vidimo da se s Gocom malo popravila situacija. Malo znam ekipu Širokog, bio sam ljetos na europskoj utakmici na Pecari protiv Domžala. Znam da je Goce došao prije dva mjeseca i da dosta dobro radi i čestitam mu na tome'' kazao je Bjelica.

U redovima ''Modrih'' je i Luka Menalo, bivši igrač Širokog Brijega koji se u lipnju 2018. godine pridružio zagrebačkoj momčadi. U Europi se nije naigrao, no priliku je dobio u HNL-u te u kupu.

''Kod Luke je malo duži proces adaptacije, imamo veliku konkurenciju na poziciji krila u Oršiću, Hajroviću, Šitumu i Kondžoru. Nije dobio previše minuta, ali igrao je nekoliko utakmica u kojima se dosta dobro prezentirao i nadam se da će u budućnosti biti sve bolji i bolji'', zaključio je Bjelica u razgovoru za Bljesak.info.

Menalu će subotnja utakmica zasigurno biti posebna jer se ponovno vraća pred širokobriješke navijače i na svoju Pecaru.

''Uvijek je lijepo doći na Pecaru, došli smo obilježiti 70. rođendan kluba i Wagnerov oproštaj od 'plavo-bijelog' dresa i drago mi je da ćemo uveličati jednu takvu prigodu'', kazao je svoje dojmove za Bljesak.info Luka Menalo uoči utakmice protiv svog bivšeg kluba te dodao da prati igre ''Plavo-bijelih'' kao i to da se svakodnevno čuje s bivšim suigračima.

Foto: Bljesak.info / Nogometaši Dinama odradili trening na Pecari (Luka Menalo)

Na Pecari će u subotu zaigrati bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Izet Hajrović koji je komentirao plasman ''Zmajeva'' u Ligu ''A'' Lige nacija te svoj mogući povratak u reprezentaciju.

''Što se tiče reprezentacije, rade dobar posao, meni je jako drago da im ide dobro, jučer su uzeli bod protiv Austrije, prvi su u skupini i idu dalje. Moje vrijeme će doći, sto posto sam siguran'', izjavio je za Bljesak.info Izet Hajrović te dodao da prati Premijer ligu BiH te da svakog vikenda gleda utakmice preko interneta.

Foto: Bljesak.info / Nogometaši Dinama odradili trening na Pecari (Izet Hajrović)

Za kraj je rekao što očekuje od utakmice sa Širokim Brijegom.

''Mislim da će utakmica protiv Širokog biti zanimljiva i kako sam čuo bit će pun stadion i dobra atmosfera te jedva čekamo odigrati'', zaključio je Hajrović u izjavi za Bljesak.info.

Po završetku treninga navijačima je bio dozvoljen ulaz na travnjak koji su iskoristili priliku da se fotografiju s nogometašima Dinama. Od njih su dobili bedževe s grbom zagrebačkog kluba, a sve je okončano zajedničkom fotografijom.

Foto: Bljesak.info / Zajednička fotografija nogometaša Dinama s navijačima

Utakmica Široki Brijeg - Dinamo igra se u subotu, 17. studenog, s početkom u 13:00 sati pred punom Pecarom.

Kopirati
Drag cursor here to close