Serie A

Remi Juventusa i Intera, pobjeda Rome, bez promjene na vrhu ljestvice

Juventus i Inter su osvojili po bod u međusobnom nedjeljnom dvoboju 13. kola Serie A odigranom na stadionu Allianz u Torinu, koji je završio 1-1.
Sport / Nogomet | 26. 11. 2023. u 23:23 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juventus je poveo u 27. minuti. Federico Chiesa se probio po lijevoj strani, poslao prizemnu loptu prema sredini kaznenog prostora gdje je na pravom mjestu bio Dušan Vlahović i postigao svoj peti prvenstveni pogodak u ovoj sezoni.

Inter je uzvratio sličnom akcijom samo šest minuta poslije. Marcus Thuram je s desne strane poslao loptu u kazneni prostor, Lautaro Martinez se ubacio ispred svog čuvara i proslijedio loptu u suprotan donji kut za konačnih 1-1.

Sažetak utakmice OVDJE

Inter se tako zadržao na vrhu ljestvice s 32 boda, dva više od drugoplasiranog Juventusa. Treći je Milan s 26 bodova, a aktualni prvak Napoli drži četvrto mjesto s 24 boda.

Momčad Rome svladala je pred svojim navijačima na rimskom Olimpicu Udinese s 3-1. Gianluca Mancini je u 20. minuti doveo Romu u vodstvo. Florian Thauvin je u 57. minuti izjednačio, da bi momčad Josea Mourinha u završnici dvoboja došla do sva tri boda.

Paulo Dybala je u 81. minuti pogodio nakon odlične akcije i asistencije Romelua Lukakua. Konačnih 3-1 postavio je Stephan El Shaarawy u 90. minuti. GOLOVI

Roma se s 21 bodom probila na peto mjesto iskoristivši poraze Atalante i Fiorentine koji su ostali na 20 bodova. Udinese je s 11 bodova na 16. poziciji.

Nogometaši Sassuola odnijeli su pobjedu iz Empolija, gdje su s 4-3 svladali istoimenog domaćina.

Najzanimljiviji trenuci OVDJE

Dramatično je bilo i u dvoboju Frosinonea i Genoe, u kojem je domaća momčad pobijedila s 2-1.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa nogometaši Cagliarija odigrali su na svom terenu 1-1 protiv Monze.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close