Bodovi za Sassuolo i Frosinone

Drama u Toskani, sjajan gol Berardija

Fantastičnim volejom u 92. minutu nakon odbijene lopte je poslao projektil u mrežu domaćih za slavlje Sassuola 4:3.
Sport / Nogomet | 26. 11. 2023. u 18:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

To što nije bilo nekog velikog derbija u onom klasičnom terminu od 15 sati ne znači ništa. U tri odigrane utakmice, vidjeli smo puno toga, posebno na stadionu Carlo Castellani na kojem su igrali Empoli i Sassuolo.

Postignuto je sedam golova, odluka o pobjedniku je pala u 92. minuti. Domaći su dobro krenuli u utakmicu, stigli rano do prednosti golom Caputa s bijele točke. Prethodno je Mattia Vitti skrivio jedanaesterac. Gosti su nakon toga za deset minuta napravili preokret. Dva nebeska skoka Pinamontija i Matheus Henriquea su bila dovoljna.

Prvih pola sata je zaključeno golom mladog Fazzinija koji se prvi put ove sezone upisao u strijelce. Napadao je Empoli svim silama u nastavku, Sassuolo se branio i čekao svoju priliku. Ona je došla u 66. minuti, Cancellieri je srušio Toljana, iskusni Berardi preuzima odgovornost. Gosti opet vode sve do 86. minute kad lopta Kovalenka uz pomoć Vine ide iza leđa Consiglija.

Međutim, to nije sve. Berardi ima nešto za reći. Fantastičnim volejom u 92. minutu nakon odbijene lopte je poslao projektil u mrežu domaćih za slavlje Sassuola 4:3. Ovo je bila prva pobjeda Sassuola nakon dva mjeseca čekanja.

Video: Empoli - Sassuolo 

Bez pobjednika je završio susret Cagliarija i Monze. Alberto Dossen je osigurao vodstvo Cagliarija, nakon samo deset minuta igre, međutim, Monzu je poraza spasio Mirko Marić golom u 61. minuti, četiri poslije ulaska u igru.

Nadoknada je bila kobna i za Genou kod Frosinonea. Malo je domaćima pomogao i golman gostiju Josep Martinez. Koji je jako loše reagirao nakon šuta Souléa. Rezultatski je utakmica bila na početku nakon prve "bombe" Ukrajinca Malinovskog. Na kraju je Brescianini proigrao Monterisija koji je unutrašnjom stranom stopala neobranjivo šutirao za pobjedu.

Kopirati
Drag cursor here to close