Nije ga bilo dugo u medijima

Balotelli pričao o reprezentaciji, kasnije se autom zabio u zid

Vozeći velikom brzinom, Balotelli je izgubio kontrolu nad automobilom i zabio se u ogradu.
Sport / Nogomet | 24. 11. 2023. u 00:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mario Balotelli je ponovo u centru pažnje. Prvo se oglasio nakon prolaska Italije na Europsko prvenstvo. U svom stilu se ponudio
izborniku Lucianu Spallettiju kao najbolji napadač kojeg Italija ima u ovom trenutku.

Balotelli od ove sezone igra za turski Adana Demirspor za kojeg je potpisao potkraj prijelaznog roka. Odigrao je ove sezone pet utakmica i zabio tri gola, ali je trenutačno na listi ozlijeđenih je jer je operirao u koljeno.

"Ako sam zdrav, smatram sebe najboljim napadačem kojeg Italija ima. Raspadori i Scamacca igrali su protiv Ukrajine i koliko puta su pucali na gol? Dva? Želim se vratiti u reprezentaciju. Nadam se pozivu. Vidio sam se s izbornikom Spallettijem nekoliko puta. Nešto smo se šalili kad smo se našli u Napulju, no nismo ništa o ovome razgovarali", rekao je Mario koji je posljednji put za reprezentaciju igrao 2018. godine, protiv Poljske.

Samo nekoliko sati kasnije, iz Italije je stigla informacija kako je Mario doživio prometnu nesreću. Vozeći velikom brzinom, Balotelli
je izgubio kontrolu nad automobilom i zabio se u ogradu. Audi Q8 je poprilično uništen, međutim Mario je prošao bez ozljeda zahvaljujući zračnim jastucima koji su se aktivirali. Mario se vratio kući, Bresciu, gdje se oporavlja od operacije.

Po izlasku iz automobila, Mario je ostao ležati na ulici. Prolaznici su pritekli u pomoć, nakon čega su stigla vozila Hitne pomoći.
Prema informacijama lokalne policije, Balotelli je odbio alko test.

Ovo nije prvi put da Mario "razbija" svoje automobile. Prije deset godina se zabio u automobil ispred sebe. Također Bentley Mina Raiole je stradao jednom prilikom, onda je za Novu godinu 2000. umjesto u svoju skrenuo u susjedovu garažu. Nesreća je bilo i u vrijeme Balotellijevog boravka u Manchester Cityju.

Kopirati
Drag cursor here to close