Revijalna utakmica

Redsi će ispuniti želju, Eriksson na klupi Liverpoola

Eriksson otkrio da se bori s karcinomom te dodao kako mu još nije ostalo puno od života. Kao najveću neispunjenu želju spomenuo je vođenje Liverpoola, a sada je jasno da će mu se i to ostvariti.
Sport / Nogomet | 13. 02. 2024. u 19:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodio je reprezentaciju Engleske, bio na klupi Manchester Cityja, nikada nije bi ni blizu Liverpoola. Iako su kako kaže, on i njegov otac bili navijači Liverpoola. Sven-Göran Eriksson je danas teško bolestan. Prije određenog vremena, Eriksson otkrio da se bori s karcinomom te dodao kako mu još nije ostalo puno od života.

Kao najveću neispunjenu želju spomenuo je vođenje Liverpoola, a sada je jasno da će mu se i to ostvariti. Neće Eriksson biti jedan dan trener seniorske momčadi Liverpoola, što mu je odmah ponudio Jürgen Klopp, nego će sjediti na klupi Redsa na veteranskoj utakmici protiv Ajaxa. Utakmica će se igrati 23. ožujka na Anfieldu, a to će biti treća utakmica Liverpoolovih legendi na kojima prikupljaju novac za dobrotvorne svrhe.

Na prethodne dvije, protiv Manchester Uniteda i Celtica, ukupno je skupljeno 1,7 milijuna eura. Ovaj put će, uz dobrotvornu akciju, u fokusu biti Eriksson koji će voditi bivše igrače Liverpoola poput Jerzyja Dudeka, Sandera Westervelda, Martina Skrtela, Fabia Aurelia, Djibrila Cisséa, Ryana Babela.

"Velika mi je čast biti pozvan i jako sam zadovoljan i sretan zbog ovoga. Radujem se posjetu Liverpoolu", rekao je Sven-Göran Eriksson.

Kopirati
Drag cursor here to close