Izbornik Ukrajine

Rebrov: Spremamo se za tešku utakmicu

"BiH je završila na petom mjestu u svojoj kvalifikacijskoj skupini, ali za ovu utakmicu svaka ekipa se može pripremiti i pokazati svoj najbolji nogomet", rekao je u najavi utakmice Rebrov.
Sport / Nogomet | 21. 03. 2024. u 01:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sergiy Rebrov je još kao igrač prošao pakao baraža. Od prvog protiv Hrvatske, Slovenije, Njemačke, sada je tu kao izbornik reprezentacije.
Utakmica protiv BiH će za njega biti deveta na klupi reprezentacije. Samo je jednu izgubio, od Italije u rujnu prošle godine.

"Svi razumijemo da će to biti teško gostovanje. BiH je završila na petom mjestu u svojoj kvalifikacijskoj skupini, ali za ovu utakmicu svaka ekipa se može pripremiti i pokazati svoj najbolji nogomet. Spremamo se za tešku utakmicu. Bosna i Hercegovina je jaka ekipa s dobrim nogometašima. Moramo poštovati protivnika, ali se koncentrirati na sebe. Savu dobro poznajem iz vremena kada sam igrao s njim. Mislim da je on dobra osoba. Ali ne znam kakav je on trener. Odigrao je tek nekoliko utakmica na čelu reprezentacije, promijenio mnoge igrače, a ponekad i strukturu igre. Poštujem Savu, ali nismo došli kao prijatelji. Prije i poslije utakmice, naravno, želim mu sve najbolje, ali trenutno imamo različite zadatke", rekao je Rebrov u najavi utakmice.

Posljednju utakmicu Ukrajina je igrala protiv Italije, 20. studenog prošle godine. Završilo je 0:0, Ukrajina je bila u formaciji 4-3-3.
Mykolenko - Svatok - Zabarnyi - Konoplya su zaigrali u zadnjoj liniji ispred Trubina. Sudakov - Stepanenko - Zinchenko su zaigrali u sredini terena, dok su Mudryk i Tsygankov pokrivali krila.

U vrhu napada je bio Dovbyk. Naravno, puno vremena je prošlo od te utakmice, Tsygankov ima problema s ozljedom i pitanje je hoće li biti spreman, odnosno hoće li Rebrov praviti neke velike promjene.

Kopirati
Drag cursor here to close