Službeno

Baraž za UEFA EURO 2024: Rasprodane ulaznice za meč BiH - Ukrajina

''NS BiH obavještava javnost da su ulaznice za utakmicu baraža za EURO 2024 Bosna i Hercegovina – Ukrajina rasprodane'' priopćili i su danas iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine
Sport / Nogomet | 08. 03. 2024. u 16:05 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve ulaznice su rasprodane 13 dana uoči odigravanja utakmice polufinala baraža za UEFA EURO 2024 između nogometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Ukrajine na stadionu ''Bilino polje'' u Zenici.

''NS BiH obavještava javnost da su ulaznice za utakmicu baraža za EURO 2024 Bosna i Hercegovina – Ukrajina rasprodane'' priopćili i su danas iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NS BiH), dodavši:

''Informacije o prodaji ulaznica za meč 26. ožujka sa Islandom ili Izraelom bit će objavljene sljedećeg tjedna''.

Utakmica polufinala baraža za naredno Europsko prvenstvo, koje će se održati od 14. lipnja do 14. srpnja ove godine u Njemačkoj, Bosna i Hercegovina – Ukrajina igrat će se 21. ožujka. Pet dana kasnije je finale.

Ukoliko Bosna i Hercegovina eliminiše Ukrajinu u finalu na stadionu ''Grbavica'' u Sarajevu 26. ožujka igrat će protiv Izraela ili Islanda. Ako Bosna i Hercegovina bude poražena u polufinalu tog dana na ''Grbavici'' igrat će prijateljski meč s poraženim iz drugog polufinalnog susreta u kojem će se sastati Izrael i Island.

Kopirati
Drag cursor here to close