La Liga

Realu samo bod kod Raya, Ancelotti pohvalio Modrića

Real Madrid, vodeća momčad španjolskog nogometnog prvenstva, odigrao je samo 1-1 na gostovanju kod Rayo Vallecana u utakmici 25. kola LaLige.
Sport / Nogomet | 18. 02. 2024. u 23:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Kraljevski klub" je poveo već u 3. minuti pogotkom Joselua, koji je priznat tek nakon pregleda situacije u VAR sobi.

Na isti je način dosuđen kazneni udarac za Rayo Vallecano, zbog igranja rukom Eduarda Camavinge u kaznenom prostoru, a precizan je s bijele točke bio Raul de Tomas u 27. minuti za konačnih 1-1.

Gosti su utakmicu završili s desetoricom igrača, jer je u sučevom dodatku Dani Carvajal zaradio dva žuta kartona; prvi zbog prigovora, a drugi zbog neopreznog starta.

Realu je ovo bio peti remi u prvenstvu te sada ima 52 boda, šest više od drugoplasirane Girone, koja će u ponedjeljak (21 sat) gostovati kod Athletica u Bilbau. 

Luka Modrić je bio u početnom sastavu Reala i igrao je do 87. minute.

"Modrić je odigrao jako dobro. Bio je to onaj Modrić na kojeg smo navikli. Pokušavao je doprinijeti na razne načine. Kada je lopta bila kod njega imao je ideju što s njom, nastojao je proigravati suigrače, pozicioniravši se dobro na terenu", izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije nakon remija na Vallecasu, prenosi Hina.

Modriću, kojem za četiri mjesece istječe ugovor, ovo je bila 28 utakmica za Real Madrid ove sezone. 

Dodajmo da je protivnik Dinama u Konferencijskoj ligi, Real Betis, odigrao bez golova protiv Alavesa na svom Villamarínu.

Real Sociedad je kao gost svladao Mallorcu rezultatom 2:1, dok su Granada i Almeria odigrale neodlučeno 1:1.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close