Fede Valverde

Realova nadolazeća zvijezda: Osjećam se tužno zbog Modrića

Ponovno je hrvatski kapetan Luka Modrić krenuo s klupe, a u igru je ušao u 62. minuti susreta umjesto Tchouamenija pri rezultatu 2:1.
Sport / Nogomet | 18. 09. 2023. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Madrid Xtra / Modrić i Valverde na treningu Reala

Nogometaši Real Madrida na domaćem su terenu svladali Real Sociedad (2:1) za petu ligašku pobjedu u nizu, a Luka Modrić dobio je pola sata na terenu.

Ponovno je hrvatski kapetan krenuo s klupe, a u igru je ušao u 62. minuti susreta umjesto Tchouamenija pri rezultatu 2:1.

Modrić je odigrao svih pet utakmica prvenstva, no samo je jednom krenuo od prve minute. Bilo je to protiv Getafea (2:1) kada je ponio kapetansku traku i na terenu proveo 77 minuta.

Video: Real Madrid 2-1 Real Sociedad | HIGHLIGHTS | LaLiga 2023/24

Dosad je uglavnom dobivao priliku s klupe, zbog čega, jasno, ne može biti zadovoljan, no trener Carlo Ancelotti najavio je da bi njegova minutaža trebala rasti s brojem utakmicama. Kada počne borba na tri fronta, Modrić će itekako trebati madridskom sastavu.

"Osjećate se malo tužno kada vidite igrače takva kalibra na klupi. Važno je da tko god igra osjeti njihovu podršku, kao što to sada rade. Na kraju mi smo momčad i zajedno smo snažniji", odgovorio je Federico Valverede na novinarsko pitanje o izostanku Kroosa i Modrića iz prvih jedanaest.

Pitanje je bilo postavljeno općenito, jer Kroos je sinoć, za razliku od Modrića, zaigrao u početnih 11.

Valverde je zabio pogodak za izjednačenje rezultata, a konačnih 2:1 za Real postavio je Joselu.

Kopirati
Drag cursor here to close