Vidio od drugih

Realov veznjak dolazi na dvogodišnju posudbu u Borussiju Dortmund

On nije otkupljen, veće će sljedeće dvije sezone ovaj mladi nogometaš provesti na posudbi u Bundesligi, baš kao što je bio slučaj s braničem Hakimijem, koji je ovoga ljeta prešao u Inter.
Sport / Nogomet | 19. 08. 2020. u 15:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Borussia Dortmund / Sportski direktor Borussije Michael Zorc i mladi nogometaš Reinier Jesus 

U Borussiji Dortmund odlučili su nastaviti raditi s mladim igračima, a to pokazuje i posljednje pojačanje.

Naime, riječ je o nogometašu koji stiže iz Real Madrida, a njegovo ime je Reinier Jesus, te će sljedeće dvije godine biti igrač Borussije Dortmund.

On nije otkupljen, veće će sljedeće dvije sezone ovaj mladi nogometaš provesti na posudbi u Bundesligi, baš kao što je bio slučaj sa Hakimijem.

Očigledno je da u ovom klubu jako dobro procjenjuju mlade igrače, te im daju šansu, koju na kraju fino naplate ili dobiju dobrog igrača za svoju momčad.

"Već dvije godine pratimo ovog mladića koji može igrati na različitim pozicijama kao ofenzivni veznjak", rekao je sportski direktor BVB-a Michael Zorc nakon potpisa ugovora.

U siječnju je ovaj nadareni mladić (rođen 2002.) iz brazilskog Flamenga stigao u Real Madrid i potpisao na šest i pol godina. Za njega se u to vrijeme jako zanimala i Barcelona.

Za izrazito ofenzivnog veznjaka, koji u nekim svojim kretnjama i visinom (185 centimetara) podsjeća na Kaku, dobili su odštetu od 30 milijuna eura.

Mladić se na početku ipak nije snašao u Kraljevskom klubu kao što su to primjerice uradili njegovi zemljaci Vinicius Junior i Rodrygo.

Kopirati
Drag cursor here to close