Primi me!

Nakon Goetzea, Borussia Dortmund i Schürrlea daje po akcijskoj cijeni

Koliko im je Schürrle nepotreban najbolje govori činjenica da su ga spremni pustiti za samo dva milijuna eura odštete. Aktualni ugovor traje mu još godinu dana.
Sport / Nogomet | 09. 07. 2020. u 00:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: dpa /  Andre Schürrle zadnjih godina ne zna je li došao ili pošao...

Nakon što je Mario Goetze s prvim danom srpnja postao slobodan igrač, još će jedan svjetski prvak s njemačkom reprezentacijom iz 2014. godine napustiti redove Borussije Dortmund.

Kako prenosi Bild, Andre Schürrle će ovog ljeta definitivno otići sa Signal Iduna Parka.

Ovaj 29-godišnji ofenzivni veznjak, koji nerijetko pokriva i krilne pozicije, nije se naigrao u žuto-crnom dresu, štoviše, posljednje minute odigrao je još u sezoni 2017./18, a u međuvremenu je igrao na posudbama u Fulhama te ove sezone u moskovskom Spartaku.

U Rusiji je u 13 nastupa zabio tek jedan gol te su Moskovljani odlučili kako ga neće otkupiti. Trener Lucien Favre procijenio je da mu pored mladih lavova ovo iskusno ime nije potrebno u svlačionici te je uprava kluba poručila nekadašnjem članu Elfa da može otići.

Koliko im je Schürrle nepotreban najbolje govori činjenica da su ga spremni pustiti za samo dva milijuna eura odštete. Aktualni ugovor traje mu još godinu dana.

Schuerrle je posljednju utakmicu za reprezentaciju odigrao u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ali tamo nije putovao.

Čini se da je najbolje dane imao na Mundijalu u Brazilu gdje su izabranici  Joachima Loewa uzeli naslov prvaka, a Schuerrle je postigao tri gola, od čega dva u demoliranju Brazila 7:1, u polufinalu.

Kopirati
Drag cursor here to close