Stradalo koljeno

Real u problemima: Vinicus se teško ozlijedio, prognoze nisu dobre

Brazilski napadač osjetio je bol u koljenu na utakmici 3. kola španjolske La lige kod Celte (0:1), zbog čega je teren napustio nakon samo 18 minuta igre.
Sport / Nogomet | 28. 08. 2023. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedna teška ozljeda pokosila je kadar madridskog Reala. Nakon što su na startu sezone ostali bez Thibauta Courtoisa i Edera Militaa, sada je došla loša vijest i za Viniciusa.

Brazilski napadač osjetio je bol u koljenu na utakmici 3. kola španjolske La lige kod Celte (0:1), zbog čega je teren napustio nakon samo 18 minuta igre. To je zadalo popriličnu glavobolju Carlu Ancelottiju, no nitko nije očekivao da će ozljeda biti teže prirode.

Prve su prognoze glasile da će Vinicius sigurno preskočiti utakmicu protiv Getafea, koja se igra ove subote, no da bi se trebao vratit nakon reprezentativne pauze. To neće biti slučaj jer po svemu sudeći čeka ga pauza od najmanje mjesec dana.

To znači da će sigurno propustiti utakmicu protiv Getafea, Atletico Madrida i Real Sociedada u domaćem prvenstvu te prvu utakmicu grupne faze Lige prvaka, piše Athletic.

Kopirati
Drag cursor here to close