Primera División

Real u 89. minuti do pobjede protiv Raya

Nogometaši madridskog Reala svladali su na domaćem terenu Rayo Vallecano 2:1, u susretu 36. kola španjolske La Lige.
Sport / Nogomet | 24. 05. 2023. u 23:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real je igrao u najjačem sastavu, a nedostajao je tek Vinicius Junior zbog lakše ozljede. Naime, Kraljevskom klubu nije svejedno hoće li na kraju biti drugi, treći ili možda čak četvrti na ljestvici.

Svi igrači Reala prije utakmice su na teren izašli s dresovima i brojem 20 na leđima čime su stali u zaštitu spomenutog Brazilca Viniciusa koji je cijele sezone, pa je takav slučaj bio i u prošlom kolu na gostovanju kod Valencije, na meti rasističkih napada.

Real Madrid je poveo u 31. minuti golom Karima Benzeme, ali je u 84. izjednačio Raul de Tomas. No, gosti nisu uspjeli sačuvati jedan bod protiv renomiranog suparnika već je Rodrygo, u 89. minuti, lijepo naciljao s vrha šesnaesterca za konačnih 2:1. GOLOVI

Luka Modrić je igrao do 71. minute.

Villarreal je pred svojim navijačima svladao Cadiz 2:0, a oba pogotka je dao Senegalac Nicolas Jackson u prvom poluvremenu. Cadizu tako i dalje slijedi grčevita borba za ostankom u ligi. GOLOVI

Sevilla je gostovala kod Elchea, posljednje momčadi na ljestvici, a dvoboj je završio 1:1. Sevilla je povela golom Lamele u 10. minuti, ali je osam minuta kasnije ostala s igračem manje zbog isključenja Gueyea.

Elche je gol za jedan bod dao u 25. minuti, a strijelac je bio Tete Morente. GOLOVI

Kopirati
Drag cursor here to close