Problemi za Kraljevski klub

Real traži golmana, Bono prvi na listi

Real je već krenuo u potragu za novim vratarom. Spominjali su se David de Gea, kojem je istekao ugovor s Manchester Unitedom, i Kepa Arrizabalaga, ali čini se kako će nova jedinica Kraljevskog kluba postati 32-godišnji Bono iz Seville.
Sport / Nogomet | 11. 08. 2023. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Thibautu Courtoisu dijagnosticirana ruptura prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena, Real Madrid se našao u velikom problemu. Najgore prognoze govore kako Courtoisa neće biti cijele sezone, a u najboljem slučaju vratit će se u travnju 2024. godine.

Real je već krenuo u potragu za novim vratarom. Spominjali su se David de Gea, kojem je istekao ugovor s Manchester Unitedom, i Kepa Arrizabalaga, ali čini se kako će nova jedinica Kraljevskog kluba postati 32-godišnji Bono iz Seville, marokanski reprezentativac koji je lani proglašen drugim najboljim golmanom Svjetskog prvenstva.

Reprezentaciji je pomogao ostvariti najveći uspjeh u povijesti arapskog i afričkog nogometa osvajanjem četvrtog mjesta, a zatim je sezonu završio osvajanjem Europa lige sa Sevillom. Bono je rođen u Kanadi, a u Madridu je proveo već tri godine kada je bio član druge ekipe Atletica. Real će ga navodno kupiti za 20 milijuna eura, ali treba još dogovoriti detalje ugovora s Marokancem, pišu španjolski mediji.

Kopirati
Drag cursor here to close