Nije Luka brod od papira

Modrić na meti drskog poteza sponzora: Kome će desetka?

Španjolski El Nacional otkrio je što Adidas želi od Real Madrida - Modrićevu desetku odmah ustupiti Mbappeu!
Sport / Nogomet | 31. 07. 2023. u 22:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mogući transfer francuskog superstara Kyliana Mbappea iz PSG-a u Real Madrid mogao bi prouzročiti neočekivane probleme, piše španjolski El Nacional.

Španjolci pišu da je plan Realovog sponzora, Adidasa, da Mbappe u Kraljevskom klubu nosi dres s brojem 10, koji trenutno pripada Luki Modriću, i taj je zahtjev navodno šokirao sve u Realu.

No, o tome hoće li Mbappe dobiti desetku nešto se pita i Modrića, koji nosi taj broj i tek će se vidjeti kako će se ta situacija rasplesti.

Od ove sezone u Realu Vinicius Junior nosi dres s brojem 7, a Rodrygo broj 11, što eliminira ostane Adidasove želje oko potencijalnog broja za Mbappea.

Devetka je ostala slobodna nakon što je Karim Benzema otišao u saudijski Al-Ittihad, no u Adidasu navodno žele da Mbappe nosi broj 10, a ne 9.

"Modrić trenutno nosi broj 10 na leđima i zato Adidas želi da ga Real Madrid proda ili mu promijeni broj na dresu", pišu Španjolci.

Mbappe je odbio produžiti ugovor s PSG-om i sljedećeg ljeta je bio spreman napustiti Pariz kao slobodan igrač, a navodno želi isključivo u Real.

Kraljevski klub ga je namjeravao dobiti besplatno, no sada se vode pregovori da ga ipak otkupe do kraja ovog prijelaznog roka.

PSG traži 250 milijuna eura za svog najboljeg igrača iako je ušao u posljednju godinu ugovora, a Marca piše da je Real odgovorio protuponudom i odlučio ponuditi 225 milijuna eura, što bi moglo biti dovoljno za realizaciju transfera.

No, kakve se sve igre odvijaju iza kulisa, može se samo pretpostavljati, jer u pitanju je ne samo veliki novac, nego i ego čelnih ljudi dva kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close