Golman Osasune je bio raspoložen

Real slavio, Benzema promašio dva penala

Domaći golman Sergio Herrera se istakao obranivši oba 52. i 59. minuti. Herrera je "pročitao" stranu francuskom golgeteru na gotovo identičan način. Međutim, ni to nije pomoglo Osasuni.
Sport / Nogomet | 20. 04. 2022. u 23:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu su odigrane još tri utakmice 33.kola. Nogometaši Real Madrida bez Luke Modrića, koji je dobio poštedu, pobijedili su u gostima Osasunu 1:3. Ono što je utakmicu obilježilo su dva jedanaesterca koja nije iskoristio Karim Benzema. Točnije, domaći golman Sergio Herrera se istakao obranivši oba 52. i 59. minuti. Herrera je "pročitao" stranu francuskom golgeteru na gotovo identičan način. Međutim, ni to nije pomoglo Osasuni.

U 12. minuti Alaba je doveo Real u vodstvo, no već u sljedećoj akciji hrvatski napadač Ante Budimir iz blizine je zabio za 1:1 i svoj sedmi prvenstveni pogodak u sezoni. Bila je to, inače, već peta utakmica u nizu kako je Budimir poentirao.Hrvatski je ofenzivac tako izjednačio klupski rekord, što je posljednji put ostvario Richard Morales 2004. godine.

Nešto kasnije Budimir je zabio novi gol, ali je poništen zbog zaleđa. Na samom kraju prvog dijela Marco Asensio je vratio Realu vodstvo. Potvrda trijumfa Reala je došla u sudačkoj nadoknadi, Lucas Vazquez je postavio konačnih 1:3.

Madridski Atletico je tek uspio remizirati na domaćem terenu protiv Granade, završilo je 0:0, dok je Getafe uzeo sva tri boda u gostima kod Celte. Borja Mayoral je bio dvostruki strijelac.

Osasuna je ostala na devetome mjestu s 44 boda, dok je Real Madrid uvjerljivo vodeći. Drugoplasiranome Atletico Madridu (61 bod) bježi za 17 bodova, a Barcelona na trećem, odnosno Sevilla na četvrtome imaju po 60 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close