Piše Marca

Real Madrid želi Edina Džeku?

Napadač je nakon samo jedne sezone u Interu otpisan, na njega se ne računa, jer Simone Inzaghi u vrhu napada želi Dybalu i Lukakua.
Sport / Nogomet | 21. 06. 2022. u 10:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid je ozbiljno zainteresiran za kapitena nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edina Džeku, piše španjolska Marca.

Napadač je nakon samo jedne sezone u Interu otpisan, na njega se ne računa, jer Simone Inzaghi u vrhu napada želi Dybalu i Lukakua, tako da je i sam na raskrsnici u karijeri – što i gdje dalje.

S druge strane, kraljevski klub je u potrazi za ofanzivcem koji ima iskustva i bio bi zamjena Karimu Benzemi. Na ''Santiago Bernabeu'' smatraju da bi se reprezentativac Bosne i Hercegovine mogao snaći na toj poziciji.

Prethodnih dana, Marca koja je upoznata sa događanjima u Realu, donijela je tekst pod nazivom ''Što ako je Džeko zamjena koja je potrebna Karimu Benzemi'', a danas je objavljen i tekst kako bi ''Kraljevi'' u narednom periodu mogli krenuti u ''napad'' na Džeku.

Za kapitena nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine odlazak u Real Madrid bi bila idealna prilika za završetak bogate karijere tijekom koje je nastupao za klubove poput Manchester Cityja, Rome i Intera, prenosi N1.

Kopirati
Drag cursor here to close