Di Marzio tvrdi

Inter stvara najmoćniji napad u Italiji, Džeko je višak?

Edin Džeko tako bi postao višak nakon samo jedne sezone na Giuseppe Meazzi u kojoj je u 36 nastupa u Serie A postigao 13 golova.
Sport / Nogomet | 16. 06. 2022. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što mu je u prošloj sezoni obrana naslova talijanskog prvaka pobjegla za dva boda, Inter za iduću sezonu slaže momčad koja će mu vratiti Scudetto.

S obzirom da je ostao bez vrlo važnog Ivana Perišića, Inter se odlučio pojačati, posebice u napadačkom dijelu.

Kako se već tjednima piše po talijanskim medijima, Inter je zainteresiran za Romelua Lukakua i Paula Dybalu. Te navode potvrdio je i Gianluca di Marzio, koji tvrdi da je Inter počeo praviti prostor u momčadi za dovođenje ova dva napadača, prenosi Index.hr.

Edin Džeko tako bi postao višak nakon samo jedne sezone na Giuseppe Meazzi u kojoj je u 36 nastupa u Serie A postigao 13 golova.

Džeko je došao kao zamjena upravo za Lukakua, kojeg je Inter prodao Chelseaju za 113 milijuna eura nakon dvije briljantne sezone i osvajanja naslova.

Belgijanac ipak nije opravdao taj iznos te je u 26 nastupa u Premier ligi zabio tek osam golova. Inter ga sada želi dovesti na jednogodišnju posudbu.

Što se tiče Dybale, njemu je istekao ugovor s Juventusom, u kojem je proveo sedam godina, i neće ga produljiti. Inter mu nudi plaću od 5.5 milijuna eura godišnje da potpiše kao slobodan igrač, dok Argentinac traži barem milijun eura više, javlja Di Marzio, no ipak se vjeruje da će se klub i igrač uspjeti dogovoriti.

Strateg Simone Inzaghi bi Lukakua i Dybalu pridružio Lautaru Martinezu, koji je zadovoljan u Interu i ne želi otići iako je imao ponuda. Tako bi barem po imenima Inter stvorio najmoćniji napad u Italiji te jedan od najmoćnijih napada u cijelom svijetu.

Kopirati
Drag cursor here to close