Višak radne snage

Veliki remont u Real Madridu: Devet igrača na izlaznim vratima

Marco Asensio je i najskuplji igrač s popisa za remont. Sjajni Španjolac vrijedi 40 milijuna eura prema Transfermarktu, nogometaš je dokazane kvalitete, ali jednostavno ga Real Madrid više ne vidi u svojim planovima
Sport / Nogomet | 08. 06. 2022. u 14:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelnici Real Madrida se pripremaju za novu sezonu. Nakon što je klub osvojio naslov prvaka Španjolske i Europe slijedi sezona za nove trofeje.

Od Real Madrida se uvijek očekuje berba trofeja, a to želi i Florentino Perez, koji je navodno pripremio veliki remont u klubu.

Prema pisanju španjolskih medija, najprije Marce, Perez je poručio devetorici igrača da se mogu oprostiti od Madrida.

Još od ranije se zna da zauvijek odlaze Marcelo, Bale i Isco, a vrlo vjerojatno će otići još šestorica.

Rezervni golman Lunin želi braniti, ali to je nemoguće pored sjajnog Courtoisa, koji brani u čudesnoj formi. Lunin će jedini na posudbu, a novi klub mogu potražiti Jović, Diaz, Vallejo, Ceballos i Asensio.

Marco Asensio je i najskuplji igrač s popisa za remont. Sjajni Španjolac vrijedi 40 milijuna eura prema Transfermarktu, nogometaš je dokazane kvalitete, ali jednostavno ga Real Madrid više ne vidi u svojim planovima, a ni forma mu nije jača strana.

Asensio je u Realu upisao 235 utakmica, zabio je 49 golova i dodao 24 asistencije. Bio je sudionik velikih pobjeda i osvajanja brojnih trofeja, no s 26 godina je spreman za pronalazak drugog kluba, a opcija mu sigurno neće nedostajati.

Na izlaznim vratima je Luka Jović. Napadač reprezentacije Srbije stigao je u Real iz Eintrachta za 60 milijuna eura. Španjolci su bili uvjereni da će nastaviti zabijati kao u Bundesligi, no nije se privikao u Madridu i za njega je vrijeme u Realu završeno. Danas vrijedi tek 16 milijuna eura.

Jović je za Real upisao 51 nastup, zabio tek tri gola i dodao pet asistencija. No, tek su mu 24 godine i još stigne oživjeti karijeru, piše Gol.hr.

Pojavila se i vijest kako Realov susjedni klub Getafe želi Balea i Jovića, pri čemu je upit za Velšanina već stigao njegovom menadžeru.

Kopirati
Drag cursor here to close