Pišu Španjolci

Real je odlučio što će s Modrićem

Modrić je iskazivao i velike amplitude u igri, ali pamte se fenomenalne predstave u najvećim utakmicama, kao kod Liverpoola i Barcelone.
Sport / Nogomet | 17. 04. 2023. u 13:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski mediji pišu da je Real odlučio što će biti s Lukom Modrićem (37). Radijska postaja Cadena SER objavila je: "Modrić će sigurno produljiti s Realom za još jednu sezonu." Relevo dodaje: "Real je odlučio produljiti ugovor s Modrićem. Luka je to zaslužio na terenu. Real mu još nije formalno ponudio nastavak suradnje, ali dao mu je do znanja da može biti jako miran. U svakom slučaju, ima zajamčeno mjesto u momčadi za sezonu 2023/24."

Modriću ugovor s Realom završava za dva mjeseca, a klub mu još službeno nije ponudio novi. S obzirom na Modrićevu dob, posljednjih godina davao mu je jednogodišnje ugovore. Očekivalo se da mu isto ponudi i ove sezone, no nakon što to nije napravio, sve su učestalije bile špekulacije kako je to zato što Modrić na ljeto navršava čak 38 godina te zato što je nakon SP-a osjetno pala kvaliteta Modrićevih izvedbi te sposobnost da igra u kontinuitetu zbog sve lakšeg umaranja.

Nadalje, Modrić je iskazivao i velike amplitude u igri, ali pamte se fenomenalne predstave u najvećim utakmicama, kao kod Liverpoola i Barcelone. Kapetan Hrvatske u Real je došao iz Tottenhama prije 11 godina. Od tada je za Real odigrao 477 utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close