Čudan poredak na vrhu tabele

Raspoloženi Demirović dvostruki strijelac

Raspoložen je bio i Demirović koji postiže prvi gol već u devetoj minuti, preciznim udarcem. U 21. minuti, opet je strijelac Demirović, nakon brze akcije, asistent je bio Berisha.
Sport / Nogomet | 02. 10. 2022. u 21:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednje dvije utakmice osmog kola Bundeslige odigrane su u Berlinu i Gelsenkirchenu, u glavnoj ulozi je bio reprezentativac BiH, Ermedin Demirović, dvostruki strijelac. Trener Augsburga Enrico Maaßen ostao je na onoj "nikada ne mijenjaj pobjedničku momčad" pa je njegov Augsburg upisao dana treću pobjedu zaredom.

Po oprobanom receptu, čvrsto, kompaktno, brza transformacija po osvojenoj lopti. Raspoložen je bio i Demirović koji postiže prvi gol već u devetoj minuti, preciznim udarcem. U 21. minuti, opet je strijelac Demirović, nakon brze akcije, asistent je bio Berisha. Ipak, u 33.minuti Schalke se polako vraća u igru.

Drexler je proigrao Teroddea koji pogađa za 1:2. U 63.minuti, opet je isti asistent, s tim da je strijelac Krauss. Prije toga je Berisha propustio nekoliko dobrih prilika. Berisha je na kraju u sedamdesetoj minuti zaradio crveni karton. Međutim, sedam minuta poslije, Hahn glavom pogađa za konačnih 2:3.

U duelu Herthe i Hoffenheima nije bilo pobjednika. Kramarić je osigurao prednost gostiju u 25.minuti, ali je Lukébakio, dvanaest minuta kasnije pogodio za konačnih 1:1.

Vrh tabele Bundeslige izgleda poprilično zanimljivo, s obzirom na to da su Union Berlin i Freiburg vodeće momčadi s po 17 bodova, Bayern je treći s 15. Stuttgart, Bayer Leverkusen, Bochum su trenutačno na posljednja tri mjesta na tabeli.

Kopirati
Drag cursor here to close