Prekršio disciplinu

Rashford: Da, malo sam prespao i zakasnio na sastanak

"Da, malo sam zakasnio na sastanak. Zaspao sam. Priznajem, učinio sam to. Znam da postoje striktna pravila kojih se cijela momčad mora pridržavati. Dogodilo mi se, svakom se može dogoditi", pojasnio je napadač Uniteda.
Sport / Nogomet | 31. 12. 2022. u 17:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Manchester Uniteda ali i novinari su sa nestrpljenjem čekali kraj današnje utakmice protiv Wolverhamptona, kako bi saznali
razlog zbog kojeg je Marcus Rashford, sjajni Unitedov napadač ostao na klupi. Erik Ten Hag je napravio promjenu pred sami početak utakmice.

Trener Uniteda je pojasnio o čemu se radi. Rashford je prekršio klupsku disciplinu i zbog toga je prebačen na klupu. Srećom po United, Rashford je na kraju zabio jedini pogodak na utakmici u drugom poluvremenu, nakon što je ušao s klupe. Jednostavno, Rashford je zakasnio na jutarnji sastanak igrača i trenera.

"Da, malo sam zakasnio na sastanak. Zaspao sam. Priznajem, učinio sam to. Znam da postoje striktna pravila kojih se cijela momčad mora pridržavati. Dogodilo mi se, svakom se može dogoditi. Bio sam razočaran time što neću igrati od početka, ali poštovao sam i razumio tu trenerovu odluku", rekao je Rashford.

 

Kopirati
Drag cursor here to close