Benfica odbila Liverpool

Manchester United spreman platiti 120 milijuna za Fernandeza

Portugalski klub Fernandeza je procijenio na 120 milijuna eura, a već su odbili ponudu Liverpoola od 100 milijuna eura. United želi izgraditi mladu i snažnu momčad, a Fernandez im je glavni prioritet za zimski prijelazni rok.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2022. u 01:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se mnogi ne slažu s izborom, Enzo Fernandez je proglašen za najboljeg mladog igrača na posljednjem Svjetskom prvenstvu. Argentinac je trenutačno član Benfice koja bi kako sada stvari mogla uzeti ogromne novce na transferu.

Kako pišu pojedini mediji, Manchester United je najbliži dovođenju Enza Fernandeza. Pored Manchester Uniteda su se spominjali Chelsea, Arsenal, Liverpool, međutim čini se da jedino Manchester United može platiti onoliko koliko traži Benfica.

Portugalski klub Fernandeza je procijenio na 120 milijuna eura, a već su odbili ponudu Liverpoola od 100 milijuna eura. United želi izgraditi mladu i snažnu momčad, a Fernandez im je glavni prioritet za zimski prijelazni rok. Istovremeno, David De Gea čini se neće produžiti svoj ugovor, nakon punih 12 godina boravka na Old Traffordu. Španjolski golman je nakon odlaska Ronalda najplaćeniji igrač u svlačionici i njegov bi odlazak klubu moglo znatno rasteretiti budžet i otvoriti vrata za neke druge opcije. Jedini problem leži u činjenici da će De Gea biti slobodan tek od ljeta.

Kopirati
Drag cursor here to close