Treća pobjeda Manchester Uniteda zaredom

Rashford s klupe do junaka

Junak utakmice je bio Marcus Rashford, koji je na početku ostao na klupi. Naime, prije početka utakmice Erik Ten Hag je pojasnio kako je napadač reprezentacije Engleske prekršio klupska interna pravila.
Sport / Nogomet | 31. 12. 2022. u 16:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United nastavlja u dobrom ritmu nakon Katara. U tri utakmice United je ostvario tri pobjede bez primljenog gola. Nakon Burnleya u Liga kupa, u prvenstvu je Manchester bio bolji od Nottingham Foresta, danas od Wolverhamptona u gostima.

Junak utakmice je bio Marcus Rashford, koji je na početku ostao na klupi. Naime, prije početka utakmice Erik Ten Hag je pojasnio kako je napadač reprezentacije Engleske prekršio klupska interna pravila nakon čega je priliku dobio mladi 18-godišnji Argentinac Alejando Garnacho. Rashford je ušao na početku drugog dijela.

I status junaka je izborio u 76. minuti. Kada se činilo da će ovaj susret završiti bez golova njegov šut ovoga puta Jose Sa nije uspio obraniti. Zabio je sjajni engleski reprezentativac po sredini gola za 1:0 u 76. minuti. Bio mu je to 11. gol u 22 utakmice ove sezone. Manje od 10 minuta trebalo mu je da opet zatrese mrežu, ali taj je pogodak nakon pregleda u VAR sobi ipak poništen.

Nije tu bio kraj Rashfordu, ali ne po zabijanju golova. U 89. minuti je zaradio žuti karton zbog faula. U sudačkoj nadoknadi domaća momčad je napravila pritisak ali do boda nije došla.United je pobjedom skočio na četvrto mjesto s osam bodova manje od Arsenala, dok su Wolvesi 18.

Kopirati
Drag cursor here to close