Trener Uniteda

Rangnick uoči Atletica: Mir u Europi je važniji od Lige prvaka

Komentirao je Rangnick i sve dramatičniju situaciju u Europi oko Ukrajine, koja bi mogla ugroziti mjesto odigravanja finala Lige Prvaka:
Sport / Nogomet | 22. 02. 2022. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United sutra igra prvi susret osmine finala Lige prvaka protiv Atletica iz Madrida. Igrače Uniteda ugostit će momčad Diega Simeonea. Susret je najavio trener Uniteda Ralf Rangnick.

''U posljednje dvije utakmice samo smo se pobrinuli da osvojimo bodove u obje utakmice i tako će biti i u budućnosti, u Ligi prvaka protiv Atletica ali i utakmicama u Premier ligi. Ne radi se samo o tome da igramo dobro 45 ili 60 minuta, što smo i radili u tim utakmicama, radi se o tome i da ostvarimo rezultat'', rekao je trener Uniteda te naglasio kako u Ligi prvaka treba biti na jednom višoj razini:

''U Ligi prvaka trebaš nastupiti na najvišoj mogućoj razini. Naravno, u nedjelju smo imali utakmicu, vrlo fizički zahtjevnu, a Atletico je u subotu igrao u gostima kod Osasune, tako da bi im to mogla biti mala prednost. Moramo igrati taktički na visokoj razini, fizički, psihički, trebat ćemo biti spremni, emocionalno, bit će neprijateljska atmosfera na njihovom stadionu''.

Komentirao je Rangnick i sve dramatičniju situaciju u Europi oko Ukrajine, koja bi mogla ugroziti mjesto odigravanja finala Lige Prvaka:

''Još je dug put do finala i ako želimo biti tamo, onda moramo prvo pobijediti Atletico. A što će se dogoditi oko domaćina finala, na UEFA-i je da odluči i na političarima. Mislim da se svi nadamo, ne samo ovdje u Engleskoj nego i u cijeloj Europi, ako ne i u ostatku svijeta, da neće doći do eskalacije sukoba, nikoga ne može zanimati neka vrsta rata u Europi. Ovo je zapravo važnije Lige prvaka, da budem iskren'', kazao je Rangnick, prenosi HRT.

 

Kopirati
Drag cursor here to close