Samo bod

Rakitić razočaran: Nogomet je naprosto okrutan

"Imamo maksimalno povjerenje u trenera", napomenuo je Sevillin dokapetan Rakitić.
Sport / Nogomet | 04. 12. 2023. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić nezadovoljan je što je Sevilla u nedjelju osvojila samo bod u susretu s Villarrealom pred svojim navijačima, no javno je podržao trenera Diega Alonsa čiju ostavku traže navijač.

"Bod nije dovoljan. Bili smo bliži osvajanju tri boda, no ovo je situacija u kojoj se često nalazimo", rekao je 35-godišnji veznjak Seville nakon remija 1:1.

Kike Salas je u 75. minuti postigao pogodak za 1:0, ali je samo dvije minute kasnije Villarreal izjednačio nakon što je Morales pogodio suparničku mrežu, prenosi Hina. 

"Trudili smo se, borili, nismo se predavali. Momčad je pokazala želju. Još jednom hvala navijačima na podršci", rekao je Rakitić za televiziju Movistar.

Navijači su nezadovoljni jer niti novi trener Alonso nije uspio preokrenuti loš ulazak u sezonu. Od kada je Alonso, bivši urugvajski izbornik, sjeo na klupu u listopadu Sevilla je u deset utakmica uspjela pobijediti samo jednom, i to niželigaša u kupu.

"Imamo maksimalno povjerenje u trenera", napomenuo je Sevillin dokapetan Rakitić.

"Nogomet je naprosto okrutan jer smo napadali, teško došli do vodstva, pa odmah primili gol", dodao je. Priznao je da navijači nisu zaslužili ovakvu seriju loših rezultata koja je prikovala Sevillu na 15. mjesto među 20 klubova prve lige, te na posljednje mjesto u skupini Lige prvaka.

"No nismo bez energije, nismo spustili glavu, pa vjerujem da ćemo konačno doći do pobjede koju toliko trebamo", zaključio je Rakitić koji je odigrao čitav susret.

Sevilla, lanjski osvajač Europske lige, nalazi se posljednjih dana na udaru kritika navijača koji su prošli mjesec došli na trening reći igračima da nisu zadovoljni. U posljednjih pet utakmica njihovi nogometaši upisali su tri poraza i dva remija.

Kopirati
Drag cursor here to close