Sve je rekao, ništa rekao nije :)

Raketa o mogućem dolasku u Hajduk, Vatrenima, Rebiću...

"Dolazak u Hajduk? Ne znam. Nikad ne reci nikad. Hajduk je uvijek velika mogućnost. Trenutno se ne vidim nigdje drugdje nego u Sevilli, ali ne znam što će biti na kraju".
Sport / Nogomet | 28. 11. 2021. u 12:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Rakitić, nogometaš Seville i bivši Vatreni je u intervjuu za Sportske novosti otkrio detalje dolaska u Hajduk, ali i hoće li zaigrati ponovno za reprezentaciju.

"Dolazak u Hajduk? Ne znam. Nikad ne reci nikad. Hajduk je uvijek velika mogućnost. Trenutno se ne vidim nigdje drugdje nego u Sevilli, ali ne znam što će biti na kraju. U ovom trenutku teško se mogu vidjeti u nekom drugom klubu osim Seville", rekao je Rakitić.

Spreman je uskočiti izborniku Zlatku Daliću ako ga zatreba.

"Za mene je reprezentacija gotova i riješena priča. Rekao sam izborniku da nikada ne bih mogao reći ‘ne’ ni njemu ni našoj reprezentaciji u nekoj ne daj Bože situaciji, da se nešto dogodi. Ali, ne razmišljam više o reprezentaciji, znam da nisam donio odluku o oproštaju da bih i dalje bio u konkurenciji. Preda mnom su najljepše godine u kojima sam posvećen klubu, više radim i uživam nego ikada u karijeri. Sada imam pravo za reprezentaciju samo navijati", kazao je Raketa.

Osvrnuo se i na status Ante Rebića koji je izbačen iz reprezentacije nakon Eura.

"Meni je Rebić velik prijatelj, jedan od najbliskijih bivših suigrača u reprezentaciji. Kao bivši suigrač reći ću da Rebić mora biti u reprezentaciji, pogotovo kada vidite kako igra u Milanu i koliko je već dao nacionalnoj vrsti. Šteta je što ga nema. Najbolje bi bilo kada bi sve strane sjele, razjasnile situaciju i pronašle zajedničko rješenje".

Inače, večeras se u 21 sat u Madridu sastaju Rakitićeva Sevilla i Modrićev Real Madrid, a o svom odnosu s Lukom kazao je kako je to bratska veza. Kaže kako Luka nije samo veliki igrač, nego i sjajna osoba.

Kopirati
Drag cursor here to close