Još jedna loša sezona Manchester Uniteda

Ragnicku kriv sudac, navijači gađali Simeonea

"Naglasio bih i da je bilo nekoliko vrlo interesantnih sučevih odluka. Neću reći da su bile odlučujuće, ali je malo previše padao na te taktike za krađu vremena, a na kraju je dodao četiri minute što je naprosto smiješno!", rekao je Ragnick.
Sport / Nogomet | 16. 03. 2022. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Doveli su Ronalda, doveli su Ragnicka, ali iza Manchester Uniteda će ovo biti još jedna slaba, loša sezona. U Engleskoj neće doći do trofeja, u Ligi prvaka su već zapeli na startu nokaut faze, u osmini finala. Ako ostanu bez Lige prvaka naredne, onda će ovo čak biti lošija sezona od prošle. Puno je nervoze u momčadi, čini se da kemije nema, Ragnick nije trener za United. Zato je više nego jasna igrača Manchestera nakon sinoćnjeg poraza i eliminacije od Atletico Madrida.

Nakon gola Lodija žestoko su domaći igrači protestirali kod suca zbog navodnog prekršaja nad Anthonyjem Elangom ranije u tom napadu, ali slovenski sudac Slavko Vinčić se nije oglasio. Posebno glasan i žustar u protestima bio je Cristiano Ronaldo koji je prema sucu gestikulirao kako mu trebaju naočale. Po izlasku sa terena domaći navijači očito bijesni i nervozni su trenera gostiju Diega Simeonea na ulasku u svlačionicu zatrpali različitim predmetima.

Video: Trenutak kada Simeone napušta Old Trafford 

Ralf Ragnick je nakon utakmice sasuo paljbu po sucima s kojima nije bio zadovoljan.

"Mislim da smo odigrali vrlo dobro prvo poluvrijeme, baš kao što smo htjeli s visokim nivoom energije, ali nismo to uspjeli pretvoriti u gol ili dva. Imali smo nekoliko prilika u kojima smo trebali zabiti, ali nismo. Nije nam olakšalo ni to što smo primili iz kontre baš prije poluvremena.Drugo poluvrijeme je bilo teško i stalno se prekidalo. "Cijelo vrijeme je netko ležao na podu. Naglasio bih i da je bilo nekoliko vrlo interesantnih sučevih odluka. Neću reći da su bile odlučujuće, ali je malo previše padao na te taktike za krađu vremena, a na kraju je dodao četiri minute što je naprosto smiješno!"

Kopirati
Drag cursor here to close