Samir Radovac pred mostarski derbi

Radovac: Moramo odigrati bolje nego u prethodna dva derbija

"U posljednja dva derbija mi nismo igrali kako znamo i kako možemo i mislim da smo ostali dužni našim navijačima. Zato mislim da ćemo ovaj put ponuditi puno više, odnosno da ćemo izvući što bolji rezultat", kaže Samir Radovac.
Sport / Nogomet | 09. 05. 2022. u 17:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U redove Veleža je stigao početkom siječnja 2000-te godine. Karijeru je počeo u Sarajevu, nastavio u Olimpiku, prije Veleža je bio član PAS Giannine. Nije imao na početku sreće, jer je polusezona 2019/20 prekinuta.

Međutim već u sljedećoj je postao super važna karika u momčadi. Danas je bez Samira Radovca teško zamisliti van idealne postave Veleža čiji će dres nositi najmanje do ljeta 2023. godine. Od početka sezone je kroz tri takmičenja odigrao 34 utakmice, u Premijer ligi je odradio 1.909 minuta. Imao je manjih problema sa ozljedama i još uvijek ga muče, ali lako ne odustaje.

U duelu protiv Rudara dobio je posljednjih pola sata, u periodu kada je Velež definitivno slomio otpor momčadi iz Prijedora. U posljednjem derbiju je ušao sa klupe nakon pola sata igre. Za ovaj novi, vjeruje da će biti spreman za devedeset minuta. Velež u derbi ulazi kao momčad koja teško može napraviti do kraja neki veliki pomak na tabeli, ali koja u posljednjih šest - sedam utakmica izgleda dosta dobro. Što Velež može napraviti u sutrašnjem derbiju

"U ovaj derbi obje momčadi ulaze prez pritiska jer je kraj prvenstva i manje više se sve zna, barem ako gledamo gornji dio tabele. Upravo zbog toga ovaj derbi bi trebao biti bolji i ljepši za gledati jer u utakmicu ulazimo rasterečeni kako mi, tako i Zrinjski. U posljednja dva derbija mi nismo igrali kako znamo i kako možemo i mislim da smo ostali dužni našim navijačima. Zato mislim da ćemo ovaj put ponuditi puno više, odnosno da ćemo izvući što bolji rezultat. Sa dobrom partijom i dobrim rezultatom mi možemo dodatno podignuti samopouzdanje, pred ono što nam slijedi za deset dana a to je taj susret finala Kupa, za najvažnija utakmica sezone" kaže u najavi još jednog derbija Samir Radovac.

Kopirati
Drag cursor here to close