Prva Veležova violina

Radovac: Igram dobro jer postao sam obiteljski čovjek

Velež je već sada, nakon 18 odigranih kola, skoro dostigao učinak koji je imao na kraju prošle, prekinute sezone.
Sport / Nogomet | 07. 12. 2020. u 15:00 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle sezone je nakon 22 kola imao 32 boda, a sada je na 30 iz samo 18 utakmica. Taj učinak može premašiti već za vikend kada na svom terenu igra s Mladosti, no i ovo je dovoljno da Rođeni na pauzu odu zadovoljni.

Ipak, sve je moglo biti drugačije da se nije pobijedila Tuzla City na Tušnju. Rođeni su bili pod velikim pritiskom, pogotovo nakon ispadanja iz Kupa i dva vezana remija, ali uspjeli su slaviti s 3:1 i na krilima tog olakšanja dobiti i Olimpik prošle subote. 

“Bilo je pritiska, sasvim sigurno. Mislim da nitko nije vjerovao da možemo doći do pobjede gore u Tuzli, osim nas igrača i trenera. Ali ta vjera u same sebe dala nam je snagu i došli smo do važne pobjede kod jakog protivnika. Ostaje žal jedino za tim bodovima kod Krupe, jer da smo sačuvali vodstvo sada bi imali isti broj bodova kao Zrinjski. No, i ovako dobro kotiramo, a imamo sada još jednu domaću utakmicu i priliku da još više popravimo svoj status”, kaže jedan od najboljih igrača Veleža Samir Radovac za Sportske novosti.

24-godišnji veznjak došao je u Velež prošle zime nakon što se vratio u Premijer ligu iz Grčke. Ove sezone postigao je četiri gola i jednu asistenciju, ali njegov doprinos Veležu ne može pokazati statistika. 

Zapravo, najbolje se vidi koliko Radovac znači Veležu onda kada ne igra, jer bez njega su se Rođeni i kod Krupe i kod Borca mučili da dođu do igre. BIvši veznjak Sarajeva još je mlad, ali definitivno igra najbolji nogomet u karijeri.

“Mislim da se sve promijenilo onog trenutka kada sam dobio dijete. Promijenile su mi se životne navike, malo sam posložio prioritete. Ne zanimaju me više toliko izlasci, postao sam obiteljski čovjek fokusiran samo na obitelj i na nogomet. Vjerojatno se to osjeti na mojoj igri, a to što tu i tamo budem zaslužan za neki gol ili dobru akciju, plod je dobrog rada, a rad se uvijek vrati dobrim”, zaključio je Samir Radovac za Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close