Problemima nikad kraja

Quincy Promes optužen za trgovinu drogom

Navodi se da je riječ o dvije serije planiranih uvoza, prva sadržavala 650, a drugi 713 kilograma kokaina.
Sport / Nogomet | 31. 05. 2023. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još prošle godine reprezentativac Nizozemske i igrač moskovskog Spartaka, 29-godišnji Quincy Promes se našao u problemima nakon što je na jednoj je zabavi nožem ubo svog rođaka! I to - u koljeno! Promes je tada bio pod utjecajem alkohola, a na obiteljskoj zabavi svađa se dogodila jer je navodno, Promesov rođak ukrao novac i nakit od trećeg člana njihove obitelji.

Sada je izdat nalog za hapšenje, jer je 31-godišnji nogometaš optužen za trgovinu drogom. I to ne malim količinama. Quincy i još jedan jedan njegov prijatelj su preko belgijske luke Antwerpen uvezli 1300 kilograma kokaina. Radi se o pošiljci koju je krajem siječnja 2020. državna policija presrela u luci Antwerpen u susjednoj im zemlji Belgiji.

Navodi se da je riječ o dvije serije planiranih uvoza, prva sadržavala 650, a drugi 713 kilograma kokaina. Zarada dviju strana, od kojih je jedna očito 31-godišnji nogometaš, trebala je iznositi oko 75 milijuna eura, iznio je National Drug Monitor.

U uspješnoj nogometnoj karijeri Promes je nosio dresove Twentea, Seville te Ajaxa do 2021. godine. Tada je preselio u moskovski Spartak čiji je i dalje član.

Kopirati
Drag cursor here to close