Debitira Batarelo

Zrinjski s posve novim stoperskim dvojcem u Linzu

Momčad Zrinjskog doputovala je u Linz i večeras odradila službeni trening na novootvorenom stadionu, Raiffeisen Areni.
Sport / Nogomet | 23. 08. 2023. u 20:11 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krunoslav Rendulić i njegovi igrači došli su u Linz prilično dobro raspoloženi, jer im situacija omogućava da budu posve rasterećeni u četvrtak navečer.

Ulaskom u play-off Europske lige automatski su osigurali Konferencijsku ligu, a LASK nije ekipa protiv koje se ne može igrati i protiv koje nemaju pravo nadati se da će izboriti čak i Europsku ligu.

"Očekujemo da pružimo dobru igru i ostvarimo dobar rezultat. Neće biti lako, jer LASK je favorit, ali u dvije utakmice vidimo svoju šansu i vjerujemo da možemo proći. Zato i jesmo tu", rekao je Krunoslav Rendulić na službenoj konferenciji pred utakmicu.

Nakon Urartua, Slovana i Breidablika prvaku BiH je protivnik austrijski LASK, ekipa koja ovog ljeta još nije igrala u Europi, ali koja je prije samo dvije sezone došla do osmine finala u Konferencijskoj ligi.

"LASK je najkvalitetnija ekipa s kojom dosad igramo i od te tri nabrojane ekipe bolja je s velikom razlikom. Radi se o skupu odličnih pojedinaca koja želi i zna igrati, koja visoko pritišće. No, izazova se ne bojimo", dodao je Rendulić.

Šef struke Zrinjskog bit će bez oba standardna stopera, Slobodana Jakovljevića i Hrvoja Barišića, a Marin Magdić je od ranije ozlijeđen. Stoga je Rendulić otvoreno najavio da će prvi put stoperski par činiti Matej Senić i Ivica Batarelo koji će tako debitirati za Zrinjski.

Video: Rendulić na službenoj konferenciji u Linzu

"Imamo određenih problema, ali svi koji su zdravi raspoloženi čekaju utakmicu". 

Na prelijepoj Raiffeisen Areni, otvorenoj ove godine, podršku će imati i Zrinjski jer je veliki broj njih kupilo ulaznice od 1399 koliko je dobio HŠK Zrinjski.
 
"Ako su navijači prevalili toliki put do Islanda vjerujem da će u velikom broju doći na ovo puno bliže gostovanje. Njihova podrška može dati dodatan impuls da napravimo još jedan veliki rezultat", zaključio je Krunoslav Rendulić.
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close