Hendikep

Zrinjski bez pola obrane u Linzu!

Sport / Nogomet | 20. 08. 2023. u 22:48 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski pobjedom nad GOŠK-om krenuo je po treći uzastopni i deveti naslov prvaka BiH ukupno.
 
Obaveza u domaćem prvenstvu protiv GOŠK-a iz Gabele za HŠK Zrinjski je, kako je to rekao i trener Krunoslav Rendulić, bila - obaveza. Plemići su je odradili na najbolji način pobijedivši s 3:1, uz dva gola Nemanje Bilbije i jedan Matije Malekinušića.
 
"Jasno je da je cilj bio otvoriti prvenstvo pobjedom. Utakmica nije bila ljepotica, ali s obzirom na sve što se događalo prije nje, utakmicu na Islandu, put nazad, neprospavanu noć i energetsku potrošnju, momci su odradili izuzetan posao. Bilo je bitno pobijediti i čestitam igračima na tome", kazao je Rendulić.
 
Sada se opet Plemići mogu okrenuti Europi, a na put u Linz odlaze u srijedu. 
 
"LASK je favorit, ali to je nama nagradda za sve što smo dobro dosad napravili. Ipak, to ne znači da ćemo tamo na izlet. Imamo svoje ambicije i nadam se da ćemo ih uspjeti ostvariti", dodao je Rendulić.
 
Bljesak.info / Slobodan Jakovljević
 
Zrinjski će u Linzu biti oslabljen, jer zbog žutih kartona neće moći igrati Hrvoje Barišić, a Slobodan Jakovljević zbog ozljede nije ni protiv GOŠK-a bio u kadru.
 
"Slobo i Barišić ne mogu igrati i to jeste veliki hendikep. Svi ostali su na dispoziciji pa ćemo vidjeti koga ćemo koristiti kako bi ih nadomjestili", zaključio je Rendulić.
 
Foto: Bljesak.info / S utakmice Zrinjski-Urartu
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close