S prvim porazom

Prve kritike na račun Rangnicka

Igrao je na početku 4-2-2-2, oa je prešao na igru s trojicom u zadnjoj liniji, pa onda na 4-4-2. Nema pravog identiteta u igri" tvrdi Harry Redknapp u svojoj analizi.
Sport / Nogomet | 04. 01. 2022. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su protiv slabog Newcastlea uzeli samo bod, dva kola poslije toga su izgubili sva tri na domaćem terenu u susretu s Wolverhamptonom. Početni optimizam koji je sa sobom donio Ralf Rangnick, polako počinje da kopni. Navijači su vrlo brzo spoznali kako Nijemac nije neki čudotvorac i kako je pred njim dosta posla.

Bio je to prvi poraz Uniteda u šest utakmica pod novim prijelaznim šefom Ralfom Rangnickom koji je trebao vratiti osmijehe na lica navijačima sa svojim intenzivnim gegenpressingom, ali umjesto je uspio jako malo jer se United i dalje muči. Kritike su stigle i od stručnog sukomentatora Sky Sportsa Jamiea Redknappa koji kaže da Rangnickova taktika jednostavno ne funkcionira.

"Ralf je stigao u klub sa slavnom 4-2-2-2 taktikom koja ne funkcionira. Kada dođete ovdje morate imati prave igrače, nije bitno za koji sustav. Igrao je na početku 4-2-2-2, oa je prešao na igru s trojicom u zadnjoj liniji, pa onda na 4-4-2. Nema pravog identiteta u igri", rekao je Redknapp koji smatra da je igra protiv Wolverhamptona bila gore od one protiv Watforda u utakmici nakon koje je posao izgubio Rangnickov prethodnik Ole Gunnar Solskjaer.

"Kada gledate kako igra Manchester City ili najbolje momčadi općenito, oni imaju kontrolu u veznoj liniji. United nije imao kontrolu protiv Wolverhamptona u nijednom trenutku", dodao je Redknapp.

Kopirati
Drag cursor here to close