Šesti poraz

Loša predstava Manchester Uniteda na Old Traffordu

Slovio je United za favorita kao i većinu utakmica koje igra na svom Old Traffordu.
Sport / Nogomet | 03. 01. 2022. u 21:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Manchester Uniteda u ponedjeljak su u meču 21. kola engleskog Premiershipa doživjeli domaći poraz od Wolverhamptona (0:1).

Slovio je United za favorita kao i većinu utakmica koje igra na svom Old Traffordu, no dok je to nekada bilo mjesto gdje su i najveći bez problema padali, danas ipak druga priča, pa se i momčadi poput Wolverhamptona mogu radovati.

Imao je United puno problema, prije svega u zadnjoj liniji jer nije bilo ni Harryja Maguirea ni Victora Lindelofa, pa je nakon više od dvije godine zaigrao Phil Jones.

Uspijevao je United s tako krhkom obranom odolijevati napadima izuzetno kvalitetne gostujuće ekipe, no u 82. minuti je Joao Moutinho šutirao i loptu smjestio iza leđa De Gee, koji je bio najbolji pojedinac kod Uniteda, bez obzira na primljen pogodak, piše Sportsport.ba.

Imali su Wolvesi i pored gola brojne šanse, ali ih nisu znali iskoristiti. Što se tiče Uniteda, izuzetno slaba predstava, a u sivilo se utopio i Cristiano Ronaldo koji je prvi put nakon 14 godina nosio kapitensku traku u dresu Uniteda.

Wolves se popeo s devetog na osmo mjesto i sada ima 28 bodova, dok je ispred jedno mjesto više Manchester United s 31 bodom. Crveni vragovi su upisali već šest poraza nakon 19 odigranih utakmica.

S obzirom na to da imaju dvije utakmice manje, i dalje će naravno biti u situaciji boriti se za plasman u Ligu prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close