Počele pripreme

Među novim licima na treningu i dvojica Izraelaca

Prvim treningom na terenu sveučilišnog kampusa u Rodoču HŠK Zrinjski krenuo je s pripremama za novu sezonu.
Sport / Nogomet | 12. 06. 2023. u 18:42 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je samo dva tjedna prošlo od zadnje utakmice u prethodnoj sezoni, nogometaši Zrinjskog krenuli s pripremama za novu sezonu.

Razlog ranijeg starta priprema je nastup u Europi, budući da će Plemići prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu prvaka igrati 11. ili 12. srpnja.

Bljesak.info / Zrinjski krenuo s pripremama za novu sezonu

Trener Krunoslav Rendulić odradio je trening s ekipom u kojoj je puno novih imena. Dosad su došli Zvonimir Kožulj (Sandecja), Petar Mišić (Tuzla City), Tarik Ramić (Sarajevo), Dario Čanađija (Šibenik), Aldin Hrvanović (Stupčanica), Nikola Marić (Jadran Luka Ploče) i Mato Stanić (Rijeka).

Bljesak.info / Zvonimir Kožulj

Na prvom treningu bili su i igrači koji su na probi, a kojima će Rendulić dati priliku da se izbore za ugovor i u sezonu uđu kao igrači osmostrukog prvaka BiH.

Radi se Izraelcima, veznom igraču Giladu Avramovu i krilnom napadaču Ihabu Abu Alsheche.

Od starosjedilaca nije bilo onih koji su s nacionalnim vrstama, poput kapetana Nemanje Bilbije koji je u Zenici s reprezentacijom BiH.

Bljesak.info / Zrinjski krenuo s pripremama za novu sezonu

Plemići će raditi u Mostaru do 18. lipnja kada putuju u Sveti Martin na Muri, gdje će odraditi glavni dio priprema. U Hrvatskoj su već dogovorene tri utakmice, od 21. do 28. lipnja. Prvo će ih u bazi u Svetom Martinu testirati slovenski prvoligaš NŠ Mura, zatim će gostovati kod Varaždina te u Zagrebu kod Lokomotive.

Bljesak.info / Zrinjski krenuo s pripremama za novu sezonu
Kopirati
Drag cursor here to close