Klub šuti, mediji špekuliraju

Tko će u Zrinjski? Na radaru Japanac, Senegalac, Čanađija i Zvone Kožulj?

U ponedjeljak 12. svibnja Krunoslav Rendulić prozvat će svoje igrače čime će početi pripreme Zrinjskog za iduću sezonu.
Sport / Nogomet | 08. 06. 2023. u 14:03 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Zrinjskog će sasvim sigurno biti u nešto izmjenjenijom sastavu od onog koji je osvojio dvostruku krunu. Već odavno bivšima su postali Dragan Juranović, Amer Bekić, Karlo Kamenar i Silvio Ilinković, a zasad su došli Mato Stanić i Nikola Marić.

Klub po običaju oglašava se samo kada je "stvar završena", ali zato sa svih strana stižu glasine oko mogućih pojačanja. Tako se već odavno piše o dolasku ponajboljeg igrača Prve lige Federacije BiH, napadača Stupčanice Aldina Hrvanovića, a govori se i o interesu Zrinjskog za Japanca Harukija Araija.

Šibenik je ispao iz HNL-a i momčad im se očekivano osipa, pa Japanac nije jedini koji je zanimljiv Zrinjskom. Navodno je blizu dolaska i iskusni veznjak Šibenika Dario Čanadžija, koji iza sebe ima nastupe u više hrvatskih i europskih klubova.

Danas se pojavila i informacija, koju je plasirao portal SportSport, da je Zrinjskom zanimljiv mladi igrač Kustošije Mikayil Faye. Mladi Senegalac tek će u srpnju napuniti 19 godina i po mnogima je jedan od najvećih potencijala u Europi.

Hrvatski mediji pisali su da se za ovog lijevog beka zanimala i Barcelona, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li doista završiti u Zrinjskom.

I tu nije kraj popisa onih koji se dovode u vezu s prvakom BiH. Na pripremama bi se mogao pojaviti i Zvonimir Kožulj, iskusni nogometaš koji već živi u Mostaru. "Zolja iz Bijelog Polja" slobodan je igrač, a afirmirao se igrama u Turskoj, Poljskoj, Širokom Brijegu te splitskom Hajduku.

Foto: Zastrzyk Futbolu / Zvonimir Kožulj slobodan je igrač
Kopirati
Drag cursor here to close