Na dnu Engleskog kanala

Pronađen 'Piper' u kojemu je bio Emiliano Sala

Brod koji je pretraživao dno pronašao je olupinu aviona koji je nestao 21. siječnja, piše Sky News.
Sport / Nogomet | 03. 02. 2019. u 22:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Zrakoplov kojim je nogometaš Emiliano Sala pronađen je na dnu Engleskog kanala", objavila je njegova obitelj u nedjelju.

Brod koji je pretraživao dno pronašao je olupinu aviona koji je nestao 21. siječnja, piše Sky News.

I mladi nogometaš koji je trebao zaigrati u Premier ligi i pilot David Ibbotson su nestali, a pretpostavlja se da nisu uspjeli preživjeti, prenosi N1.

Sala je potpisao 15 milijuna funti vrijedan ugovor s Cardiffom u koji je trebao preseliti iz francuskog Nantesa.

Podsjetimo, utakmica 22. kola francuskog nogometnog prvenstva između Nantesa i St. Etiennea prekinuta je u 9. minutu susreta, u čast tragično stradalog doskorašnjeg igrača domaćina Emiliana Sale.

U jednom trenutku kamere su snimile i klupu domaćih, gdje je bio i naš nogometni stručnjak Vahid Halilhodžić, trener 'Kanarinaca'.

Popularni Vaha nije mogao suzdržati suze. Dok je pljeskao, plakao je. Francuski mediji pišu kako je Vaha veoma cijeno argentinskog igrača.

"Nikako ga ne možemo prežaliti, ne možemo se oporaviti od tog šoka. Pa on je divan čovjek. Došao se oprostiti u klub s nama baš na dan nesreće", rekao je emotivno Vaha i nastavio:

- Bilo mu je žao što odlazi iz Nantesa, što više neće surađivati sa mnom. Sjajan igrač. Kakav je to samo bio šok za nas u klubu.

Kopirati
Drag cursor here to close