Još malo

Prijave za turnir 3x3 u Centru 2 traju do nedjelje

Zbog značajnog porasta zanimanja organizatori naglašavaju kako je broj momčadi u obje kategorije natjecanja (juniorski i seniorski turnir) ograničen.
Sport / Nogomet | 19. 05. 2023. u 20:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još uvijek traju prijave za Street Soccer turnir (3vs3) u mostarskom naselju Centar 2.

Zbog značajnog porasta zanimanja organizatori naglašavaju kako je broj momčadi u obje kategorije natjecanja (juniorski i seniorski turnir) ograničen.

Navode kako još ima prostora za nove prijave, ali kako zbog fiksnog trajanja natjecanja možda neće biti u mogućnosti udovoljit svima koji se budu željeli prijaviti.

Poručuju kako dodatne prijave iz nedjelje 21. svibnja neće biti moguće.

Osiguran je prigodan nagradni fond za najbolje momčadi i pojedince. Prijave ekipa traju do 21. svibnja (nedjelja) do 21 sat, kada će biti održano izvlačenje parova u Shankly's Pub.

Turnir će se održati u trajanju od 25. do 27. (petak - nedjelja). Pravo nastupa imaju juniori do 16 godina i seniori preko 16 godina. Sve dodatne informacije možete izvršiti na kontakt telefon; 063/434-213. Prijava po igraču iznosi simboličnih 1 KM.

Turnir će se održati u mostarskom kvartu Centar 2, organizira ga temeljni ogranak Centar 2, na igralištu između “zelene” i “žute” zgrade, popularno “virus” igralište.

Spomenuto igralište će se neposredno prije samog natjecanja dodatno prilagoditi. Bit će ugrađene posebne bankine, jer u ovoj inačici nogometa 3 protiv 3 lopta ne izlazi iz igre, nema auta i kornera.

Ovakvo igralište u Mostaru također će biti svojevrsna novina, a i izazove za sve one koji se budu željeli natjecati.

Kopirati
Drag cursor here to close