3 vs 3

Turnir u Centru 2: Posebna pravila, posebno igralište, prijave u tijeku

Utakmice će trajati 2 X 5 minuta, a svaka momčad može imati po tri igrača na terenu i jednog u pričuvi. Kazneni udarci se izvode s gola na gol.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2023. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Turnir u Centru 2 - pripreme

Otvorene su prijave za Street soccer (3 vs 3) turnir u organizaciji TO Centar 2.

Turnir će se održati u mostarskom kvartu Centar 2, na igralištu između “zelene” i “žute” zgrade, popularno “virus” igralište.

Sve one koji se odluče natjecati očekuje zanimljiv set pravila u igri na male golove.

U tijeku je izrada terena koji će bit instaliran neposredno pred turnir. Igralište za igru bit će ograđeno posebnim bankinama tako da nema auta i kornera te će lopta teže izlaziti s terena za igru.

Utakmice će se zato igrati u dinamičnijem tempu. Takav stil igre sigurno će bit zanimljiv svima koji budu igrali, ali i onima koji samo kao gledatelji budu pratili ovaj turnir.

Utakmice će trajati 2 X 5 minuta, a svaka momčad može imati po tri igrača na terenu i jednog u pričuvi. Kazneni udarci se izvode s gola na gol.

Prijave ekipa traju do 21.05. (nedjelja) do 21 sat kada će biti i izvlačenje parova u Shankly's Pub. Turnir će se održati u trajanju od 26.05. (petak) do 28.05. (nedjelja). Važno je naglasiti kako će broj ekipa biti ograničen.

Turnir će se igrati u dva uzrasta. Pravo nastupa imaju juniori do 16 godina i seniori preko 16 godina. Sve dodatne informacije možete izvršiti na kontakt telefon; 063/434-213.

Prijava po igraču iznosi simboličnih 1 KM.

Vidimo se u Centru dva na turniru uz slogan #svinaigralištecentradva , navode organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close